Iscrtajte ajlajner bez muke: Ovaj trik će poći za rukom apsolutno svima, potrebne su samo 2 sitnice koje ima svaka žena

Vesti 08.08.2024 14:09 0

Ovu inovativnu metodu je predstavila Instagram stranica pod imenom ,,kremmania"

ajlajner

Shutterstock

Iscrtavanje ajlajnera može biti prava muka, toliko da mnogi odustanu i pre prvog pokušaja. Pre svega treba imati preciznu ruku, a onda odrediti debljinu linija i paziti da linije budu koliko toliko jednake na oba kapka. 

Tokom godina smo nailazili na raznorazna pomagala poput šablona i posebnih ajlajnera koji se pomeraju sa strane na stranu kako bi olakšali iscrtavanje. Metode utiskivanjem ajlajnera na kapak silikonskim pečatom i upotreba selotejpa za precizno mapiranje linija su takođe bile vrlo korisne.

Međutim sada donosimo još jednu metodu koja nam je privukla pažnju i pokazala se kao praktična. Za njeno izvođenje potrebne su samo dve stvari.

Nastavite da čitate kako bi ste saznali više.

Ajlajner bez muke

Ovu inovativnu metodu je predstavila Instagram stranica pod imenom ,,kremmania", i ona se bazira na mapiranju oblika i debljine ajlajnera na kapku.

Pogledajte tutorijal:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Krémmánia (@kremmania)

 

Ukoliko želite da primenite ovu metodu, potrebno je da uzmete sjaj za usne (ili proizvod u sličnoj tubi) i puder za lice u prahu. Gornju ivicu sjaja utapkajte u puder i njom pažljivo označite gde želite da iscrtate ajlajner na svojim kapcima. Prazan prostor između linija obeleženih puderom ispunite ajlajnerom, a potom sačekajte da se osuši i onda četkicom uklonite puder.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading