Uvek ćete biti lepo obučeni: 4 najlepše haljine za leto, rasprodaju se u rekordnom roku!

Vesti 11.06.2024 15:15 0

Haljine će obeležiti ovo leto, pa vam predstavljamo modele u kojima ćete zablistati u svim prilikama.

žena

Shutterstock

Vrućina, odlazak na posao, proslave rođendana, porodični ručkovi, venčanja, more, večernji izlasci. Kada imate dobru haljinu, bićet elepo obučeni u svim ovim prilikama, i to od glave do pete. Izdvojili smo 4 modela koja su hit ovog leta.

žena

Printscreen/Zara

 

Haljina bez naramenica

Veliki letnji hit su haljine bez naramenica, stvorene su za vrele dane. Jarka boja sjajno ide uz preplanuli ten, a može da se nosi i u dnevnim i u večernjim prilikama. Bićete elegantni u njoj čak i na nekom venčanju, ako je uklopite uz crne sandale i torbicu.

žena

Printscreen/ Zara

 

Nabrana crna haljina

Crne haljine su uvek poželjne, a ovaj model predstavlja sjajan izbor za elegantan izgled. Uz to, može da se kombinuje na razne načine. Odlična je za dan, ali i za letnje veče u bašti kafića ili restorana. Za upečatljiviji izgled, posegnite za papučama ili baletankama sa leopard motivom ili crvenim papučama sa kiten potpeticom. U svakoj kombinaciji ćete izgledati šik.

žena

Printscreen/ Zara

 

Asimetrična haljina

Veliki su trend kada su u pitanju elegantne prilike, ali se može odlično kombinovati i za dnevne varijante, posebno kada je od viskoze. Možete da je obučete kada idete na ručak ili u popodnevnu šetnju po gradu, sa ravnim sandalama ili papučama koje su ovog leta u trendu.

žena

Shutterstock

 

Roze haljina od satena

Satenska haljina roze boje, duga, bez leđa, savršena je za razne letnje događaje i proslave. Izgledaće odlično u kombinaciji s detaljima u različitim nijansama roze boje, a jednostavne bele sandale su siguran izbor.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading