Zategnuta koža, a ne košta ništa: Ovim se služi i Hejli Biber, a sve što vam treba imate u kuhinji

Tatjana Badarević Vesti 23.07.2024 19:01 0

Slavni kozmetičar je ovu tehniku primenio i na slavnim damama, a među njima je i Hejli Biber.

Hejli Biber

Printscreen/Instagram

 

Savršeno oblikovano lice holivudskih diva poput Hejli Biber san je gotovo svake žene, iako nam stručnjaci za lepotu često govore kako je takve rezultate nemoguće postići bez skupih tretmana i preparata. Ipak, američki kozmetičar Džozef Kariljo koji brine o izgledu zvezda nedavno je opovrgnuo ove tvrdnje.

Čak štoviše, priznao je da "instrument" koji koristi na svojim VIP klijentkinjama svaka žena ima kod kuće, a svoju magiju izvodi uz pomoć kuhinjske kašike. Kariljo je ovu tehniku upotrebio na damama popout Mariske Hargitej, Aleks Kuper i Beteni Frenkel, a vrlo je jednostavna i delotvorna te pruža efekat zategnutog lica.

 

 

"Počnite iz nazolabijalnog nabora prema gore i ka spolja", započeo je poznati kozmetičar dok je pomicao kašiku ka gore, na strani gde se nos spaja s obrazom.

"Zatim uzmem 'stomak' kašike i počnem da masiram bočnu stranu lica, pa primećujete da dno kašike klizi dugo preko vrhova jagodičnih kostiju, cele jagodične kosti i sve do slepoočnice."

 

 

Nakon područja obraza, Kariljo je prešao na područje oko očiju.

"Dakle, idem od ivice obrve sve do slepoočnice, a zatim idem više do gornje strane obrve", objasnio je.

Naglasio je i kako je potrebno kašiku dobro pritisnuti uz kožu, ali u granicama normale, kako se ne bismo povredili. U intervjuu za Daily Mail istakao je da, iako je megapopularni 'gua sha' ultimativni preparat za oblikovanje lica, kašika ima jednako dobar oblik, pa samim time i delotvorno postizanje 'snatched' izgleda.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading