Maltretirali je zbog izgleda, pa im vratila istom merom: Kejt Bekinsejl ne želi da trpi uvrede, ovom porukom je osvojila ceo internet!

Vesti 19.07.2024 14:38 0

Kupaći kostim sa stavom je odgovorio na kritike sa kojima se Bekinsejl suočila zbog njenog izgleda usred nedavne zdravstvene krize...

Kejt

Erik Pendzich / Alamy / Alamy / Profimedia

Kejt Bekinsejl ima poruku za internet trolove.

Britanska glumica (50) je odgovorila na nedavne kritike na račun svog izgleda tako što je obukla crni jednodelni kupaći kostim sa srebrnim slovima na kojima piše: ,,Nisam pitala za tvoje mišljenje".

Bekinsejl je u sredu, 17. jula  pokazala smeli izgled, koji je napravio brend Mju Mju. Na fotografijama, glumica Podzemlja je svojim kupaćim kostimima dodala masivnu tkanu kapu, ukrašene naočare za sunce i sandale sa platformom.

Mju Mju je podelio fotografije na svojoj stranici, što je navelo jednog korisnika da prokomentariše: „Nemam preveliko mišljenje, ali se pitam čemu sve te silne objave na Instagramu ako ti nije stalo do mišljenja ljudi.

Brend je odgovorio: ,,Kejt je bila maltretirana na mreži pa smo joj zato napravili taj kupaći kostim."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mua Mua (@houseofmuamua_)

 

Kupaći kostim sa stavom je odgovorio na kritike sa kojima se Bekinsejl suočila zbog njenog izgleda usred nedavne zdravstvene krize.

Zvezda je počela da objavljuje fotografije tokom boravka u bolnici u martu, a po povratku kući nastavila je da aludira na misteriozne zdravstvene probleme. Zvezda je ranije ovog meseca konačno otkrila da ima ,,rupu" u svom jednjaku zbog čega je ,,izbacivala obilne količine krvi".

Bekinsejlino objašnjenje je predstavljalo odgovor na komentar na Instagramu koji je sugerisao da je previše mršava i da bi trebalo da ,,radi čučnjeve".

,,Ne, zapravo", rekla je Bekinsejl. „Gledala sam kako moj očuh (režitelj Roj Batersbi) umire na prilično šokantan način, moja majka ima rak u četvrtom stadijumu, a ja sam prilično brzo izgubila na težini od stresa i tuge“, rekla je ona. „Bila sam u bolnici šest nedelja jer mi je tuga napravila rupu u jednjaku zbog čega sam povraćala obilne količine krvi.

Nastavila je u komentaru: „Utvrdila sam da mi je bilo teško da jedem i radila sam veoma, veoma naporno na filmu koji je zapravo bio potresan jer je se radio o smrti mog oca. Tako da me zaista ne interesuje šta ti misliš o mom du**u."

Batersbi je preminuo u januaru u 87. godini nakon ,,kratke bolesti", navodi se u izjavi koju je podelila Bekinsejl, prenosi People.

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading