Žene sa oblinama lude za njenim kompletima: 4 kombinacije Angele Merkel idealne za dame u 60-im

Nedeljko Tišanović Vesti 17.07.2024 18:54 0

Njeni autfiti vam mogu poslužiti kao ispiracija.

Shutterstock

Shutterstock

Bivša kancelarka Nemačke Angela Merkel danas slavi 70. rođendan. Kako slove i medijski naslovi, svi je nazivaju "večitom kancelarkom" jer je ostavila neizbrisiv trag na političkoj sceni ne samo Nemačke, nego i na celom evropskom kontinentu. 

Njen život oduvek je bio predmet šuškanja u javnosti, te su neke zanimljive činjenice isplivale o njoj, pa su je ljudi još više zavoleli nekon tih saznanja. 

Priča da Merkelova živi u iznajmljenom stanu sa svojim mužem, profesorom kvantne fizike, i da obožava da kuva čorbu od krompira, očarala je mnoge. Zanimljivo je i to da je diplomirala fiziku, a doktorirala kvantnu hemiju. Neki kažu da je upravo ovakvav uspeh postigla zato što je svim problemima u politici pristupala iz naučnog, analitičkog ugla.

Ono što je takođe zaniljivo i što je oduvek privlačilo pažnju jeste i njen vizuelni identitet. Stil Angele Merkel, modni stručnjaci su oduvek komentarisali sa posebnom pažnjom.

Prepoznatljiva je po vrlo svedenim sakoima za koje bi mnogi rekli da ih ima doslovno sve iste i istog kroja, ali samo u različitim nijansama. Karakteristično za nju, jeste da se skoro pa uvek pojavljivala u pantalonama. 

Jednom prilikom privukla je i pažnju kada je ponela za nju "ekcentričniji komplet" pojavivši se u zelenoj bluzi i suknji sa bisernom ogrlicom. Na sve ovo dodala je i zelenu pismo torbicu kao i maslinaste cipele i celi look zaokružila crnim satom. 

Shutterstock

Shutterstock

 

Njene kombinacije su vrlo inspirativne i jednostavne za kopiranje. Odlično pristaju ženama sa oblinama. 

Kako se vama dopadaju njene kombinacije?

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading