Provokativno, previše golo ili sa stilom? Kim Kardašijan u izazovnoj haljini koju samo ona može da iznese

Nedeljko Tišanović Vesti 14.07.2024 22:01 0

U kom god pravcu da je krenula svi pogledi su bili uprti u nju i njenu sestu Kloi.

Profimedia

Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan i njena sestra Kloi Kardašijan bile su pozvane na luksuzno venčanje sina najbogatijeg čoveka u Aziji.

Ovog vikenda održalo se venčanje Ananta Ambanija, sina najbogatijeg čoveka u Aziji, i Radike Merkant. Među zvanicima su bile brojne slavne zvezde, uključujući i Kim Kardašijan. Kim je privukla poglede ostalih gostiju na svečanostima koje su bile upriličene u petak i subotu.

U petak je Kim zablistala u crvenom sariju sa svetlucavim detaljima. Tradicionalnu indijsku haljinu je upotpunila jednostavnim, ali efektnim nakitom.

 

 

Spektakularan outfit je imala i u subotu. Nosila je izazovnu crvenu haljinu s brojnim prorezima, koja je naglasila njene grudi. Kim je nosila i plašt u istoj boji, a ovaj je put nosila nešto upečatljiviji nakit. Odabrala je smaragdno zelene dragulje dizajnerike Lorraine Schwartz.

Inače, venčanje Ananta i Radhike su brojni prozvali venčanjem godine, a jasno je i zašto. Raskošne svečanosti traju već mesecima, a goste su zabavljali Rijana, Džastin Biber i brojni drugi. Kako piše Daily Mail, venčanje je koštalo oko 250 miliona dolara, ne uključujući iznos koji su platili za luksuzne poklone i ugošćavanje poznatih zvezda, za što su potrošili najmanje 100 miliona.

 

 

 

Komentari (0)
Loading