Gori Instagram zbog Sofije Vergare: Proslavila 52. rođendan u stilu, sve pršti od luksuza, a torta je boli glava!

Vesti 12.07.2024 13:58 0

Na Sofijinim objavama se našao i njen dečko, ortopedski hirurg Džastin Saliman, kao i njen sin Manolo...

Sofija

Printscreen/Instagram/sofiavergara

Srećan rođendan Sofiji Vergari, omiljenoj majci iz sitkoma. Glumica je 11. jula napunila 52 godine i u tu čast organizovala veliku žurku i pozvala poznate prijatelje, uključujući i Hajdi Klum.

Vergara, koja nije ljubitelj starenja, ali je očigledno ljubitelj zabave, podelila je mnogo slika sa proslave na svom Instagramu.

Glumica je nosila haljinu sa otvorenim dekolteom i visokim prorezom. Vergara je uklopila svetlu, limun žutu nijansu uz boju njene rođendanske torte, koja je bila ukrašena morskim zvezdama i biserima.

 

 

Na Sofijinim objavama se našao i njen dečko, ortopedski hirurg Džastin Saliman, kao i njen sin Manolo. Glumica je imala ,,smokey eye" senku na očima i sjaj na usnama. Izgled je kompletirala zlatnim štiklama sa platformom i odgovarajućom zlatnom ogrlicom.

Sofija i prijatelji su se odlično proveli na žurci. Glumica je držala balone i uživala u poslasticama. Pored njene žute rođendanske torte, bila je i torta sa njenim likom. Prikladno za ženu koja je priznala da je „zavisna od slatkiša“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

„Srećan rođendan moja lepa, pametna i najvažnije smešna @sofiavergara. Mnogo te volim", napisala je Hajdi Klum u objavi na Instagramu. Ona i Vergara zajedno rade na emisiji ,,America's Got Talent", a takođe su postale najbolje prijateljice. 

 

 

Bonus video:

 

 

@najzena.rs Razvodi se zavodnik iz telenovela kojeg su žene obožavale! #najžena #žena #fy #fyp #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok #divorce #tv ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading