Ovo će vas raspilaviti: Presladak snimak bake od 96 godina i njenog koker španijela oduševio ljude na internetu

Vesti 10.07.2024 17:08 0

Unuka je objavila video njene bake koja se igra sa svojim kućnim ljubimcem, i raznežila mnogo ljudi.

baka

Printscreen/TikTok

Jedna devojka je snimila svoju baku koja ima 96 godina, i njenog kućnog ljubimca, koker španijela, kako se igraju uveče, pre spavanja. Ona je taj video snimak objavila na svom TikToku.

Pas je hteo da se igra

Na snimku se može videti presladak trenutak između bake i njenog malog koker španijela. Baka je legla u krevet, da spava, a njen pas je došao i želeo da se igra sa njom, pa je neprestano čačkao po glavi iako mu je baka okrenula leđa. Ona se pravila da spava, ali u jednom trenutku baka nije više mogla da izdrži i slatko se nasmejala, mada se trudila da pas to ne primeti.

 

 

Dobili su 2 miliona lajkova!

Presladak snimak je od objave na popularnoj mreži TikTok pogledan 9,3 miliona puta i ima preko 2 miliona lajkova. Mnoge je taj trenutak dirnuo i nasmejao, a ispod videa su podelili svoje pozitivne komentare: "Ovo je tako preslatko!", "Podsećaju me na likove iz nekog crtaća", "Jednostavno su preslatki", "Dugo nisam gledala nešto ovako slatko", "Prijateljstvo između deka i baka i njihovih ljubimaca je posebno", "Nadam se da ćeš objaviti još neki video s ovim slatkicama".

Bonus video:

 

@najzena.rs Razvodi se zavodnik iz telenovela kojeg su žene obožavale! #najžena #žena #fy #fyp #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok #divorce #tv ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading