Princeza Beatris u čipkanoj haljini, Sijena Miler demonstrirala stil, ali ona je zapalila tribine... Ceo Vimbldon gledao u pevačicu — komentari se nižu

Nedeljko Tišanović Vesti 10.07.2024 19:57 0

Poznate dame pojavile se na teniskom turniru i privukle veliku pažnju.

Profimedia

Profimedia

U toku je jedan od najprestižnijih teniskih turnira Vimbldon. Ovaj sportski događaj na leto postaje centar zbivanja, jer ga posećuju brojne svetske face. Najviše pažnje obično privuče kraljevska porodica, ali fotoaparati nisu usmereni samo na njih. 

Pre nekoliko dana na Vimbldonu se pojavio i proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam koji se na turniru pojavio sa svojom majkom. Sedeli su u kraljevskoj loži zajedno s ostalim poznatim facama.

— Dejvid i njegova majka trude se da idu na mečeve svake godine. Jako su bliski, imaju poseban odnos i oboje uživaju u tenisu — rekao je ranije izvor za Daily Mail.

Takođe, u loži je viđen i princ Albert II od Monaka kome je društvo pravila rođaka Melani-Antonet Kastelo de Mesi. Ono šta je posebno privuklo pažnju jeste to da je ovo drugi događaj na kom se nije pojavila princeza Šarlin

Sada su paparaci uslikali i princezu Beatris koja je došla u čipkanoj haljini sa jako zanimljivim cvetnim dezenom. Haljina ima i kragnicu koja je davala ozbiljnost njenom look-u. Ona je takođe dodala i pletenu brž torbicu na kojoj je zanimljiva kristalna šnala koja je torbici dala posebnu dimenziju. Vidna je bila i zlatna narukvica koja je zaokružila celi look. 

Pored nje, pojavila se i glumica Sijena Miler koja je demonstrirala stil u loži. Odlučila je da obuče komlpet sastavljen od kratke košulje i suknje koje su bile prošarane bež tufnicama. Na ovim kompletima zanimljivi su i zlatni dugmići uz koje je uklopila i zlatni nakit. Dodala je i beličastu torbicu koja se savršeno uklopila uz njen stajling. 

Međutim, na društvenim mrežama najviše pažnje i komentara privukla je pevačica Nikol Šerzinger koja se pojavila u bež haljini uz telo vrlo zanimljivog kroja. Haljina je zbog ovakvog dizajna isticala njenu malo je reći zanosnu figuru. Na sve ovo dodala je i nakit koji je krasio otvoreni dekolte. 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading