Nastavlja u istom stilu — otmeno i sofisticirano: "Prva dama" Velike Britanije zablistala u izdanju koje odlično pristaje visokim ženama

Nedeljko Tišanović Vesti 07.07.2024 20:29 0

Ponovo je uspela da oduševi sve.

Profimedia

Profimedia

Žena novog premijera Velike Britanije Kira Starmera, Viktorija Starmer nakon što je oduševila sve svojim stajlingom kada se u crvenoj haljini pojavila na ceremoniji stupanja svog supruga na dužnost, gde je demonstrirala stil, ponovo je uspela da pokupi simpatije. 

Podsećanja radi, koralnu haljinu potpisuje britanski brend Me+Em, a košta 275 funti, odnosno oko 320 eura. Britanska prva dama nije oduševila samo odabirom haljine već i cipela, odlučivši se za hit model sezone, slingback cipele u neodoljivoj srebrnoj boji, a potpisuje ih britanski brend Russell & Bromley.

Profimedia

Profimedia

 

Sada je ona uslikana na trkalištu Sandon Park kako bi gledala Coral-Eclipse, jednu od najprestižnijih trka britanskih konja, drugog dana Coral Summer Festival.

Kako je i u svom debitanskom izdanju oduševila sve svojom koralnom haljinom, ona je ponovo izmamila oduševljenje u javnosti. Njen otmen i sofisticiran stil je nešto što svaka žena može poneti. 

Sada se odlučila za dugu zelenu haljinu dugih rukava sa roze cvetićima koji su davali posebnu notu njenom stilu. Ona je takođe uz ovu haljinu dodala i zlatne cipele. Sve je zaokružila velikim naočarama i decentnim nakitom. 

Kako se vama dopada njen stil? 

 

Komentari (0)
Loading