Čizmice iznad kolena i mini lepršava haljina: Kristina Agilera u vatrenom Barbi stilu pokorila društvene mreže

Tatjana Badarević Vesti 02.07.2024 16:16 0

Kristina Agilera je gostovala ovog vikenda na jednom modnom događaju a tom prilikom pojavila se u modnom izdanju nalik Barbi stilu.

Kristina Agilera

Printscreen/Instagram

 

Kristina Agilera gostovala je ovog vikenda na italijanskom modnom događaju Dolce & Gabbana Alta Moda koji je održan na Sardiniji.

Ova 43-godišnja pop ikona prošetala je puna samopouzdanja u lepršavoj jarkoružičastoj kratkoj haljini i čizmama iznad kolena iste boje. U toj modnoj kombinaciji izašla je na binu, ali se presvlačila nekoliko puta. Video koji je objavila na svom Instagram profilu izazvao je brojne komentare njenih obožavatelja te je skupila više od 235.000 lajkova. 

"Laku noć", napisala je ispod objave. Komentari obožavatelja bili su podeljeni i dok su jedni pisali da izgleda predobro, drugi su komentarisali kako je bolje izgledala s nekoliko kilograma više. "Ima li ko zgodniji od tebe?", Je l' ovo Barbi?", "Izgledaš predivno", častili su je komplimentima fanovi. "Imala je predivne obline", napisala je jedna od pratiteljki i dodala kako je šteta što je izgubila previše kilograma. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

 

Nedavno je šokirala fanove drastičnom transformacijom

Podsećamo, nedavno je Kristina održala koncert u Meksiku pokazavši tada prvi put u javnosti veliki gubitak kilograma. Fanovi su tada nagađali da pevačica uzima Ozempik, lek za dijabetes koji je postao popularna metoda mršavljenja slavnih. 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading