"Koji Ozempic koristiš?": Kristina Agilera šokirala fanove drastičnim mršavljenjem, "tako je sitna"

Slobodanka Ćorić Vesti 21.05.2024 18:01 0

Kristina Agilera je oduševila fanove svojom transformacijom na koncertu u Meksiku, izazivajući špekulacije da koristi lek za dijabetes koji dovodi do gubitka kilograma

Christina Aguilera

Profimedia

Kristina Agilera pokazala je znatno manju figuru tokom koncerta u Meksiku u subotu, a fanovi su uvereni da koristi lek za dijabetes koji se koristi za mršavljenje, Ozempic.

"Devojko!!! Želim Ozempic, SADA," komentarisao je jedan od mnogih zavidnih korisnika TikToka ispod videa pevačice koja je nastupala u providnom bodiju, dok je drugi dodao, "Treba mi Ozempic SADA," a treći je napisao, "Ok, moram da nabavim Ozempik. Ne sada, već juče. Kako mogu da se priključim na ovo?" Aguilera, 43, uparila je kožni outfit sa čizmama do butina, crnim naočarima za sunce i crvenim svilenim rukavicama. Njena platinasta plava kosa bila je puštena i ravna.

"Potrošiću svoj bonus sledeće godine na Ozempic jer ovo je neverovatno," primetio je neko drugi ispod klipova, što je bilo praćeno sa, "Treba mi Ozempik koji ti koristiš jer moj ne daje takve rezultate" i "Tako je sitna.."

"Treba mi taj jaki Ozempik koji koristi Xtina jer, devojko," napisao je još jedan korisnik interneta, dok je neko drugi proglasio, "Najbolji rezultati sa Ozempikom do sada."

Još jedan fan je priznao, "Bože, izgleda neverovatno! Voleo bih da mogu da koristim Ozempic kao i svi ostali, ali se bojim nuspojava."

Christina Aguilera

Profimedia

 

Dobitnica Gremi nagrade izvela je pesmu "What a Girl Wants", među ostalim hitovima.

"Napravit ćemo putovanje do mog prvog albuma, pošto je 25. godišnjica mog debitantskog albuma," rekla je u mikrofon. "Pevajte sa mnom!"

Ozempik, koji je generički poznat kao semaglutid, je nedeljna injekcija koja se koristi za lečenje odraslih sa dijabetesom tipa 2.

Osim što sprečava velike skokove nivoa šećera u krvi, usporava brzinu kojom hrana putuje kroz probavni trakt, što pomaže korisnicima da se osećaju siti duže vreme, čime se smanjuje količina hrane koju konzumiraju.

U poslednjih nekoliko godina, Ozempic je postao široko korišćen među onima - posebno među slavnim osobama - koji žele brzo da izgube kilograme.

"Da li je potvrdila da je to Ozempic? Ili ljudi samo pričaju to?" komentarisao je jedan korisnik TikToka ispod videa.

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading