Kompleti su u trendu: En Hatavej je izgledala moderno u belom autfitu, obožavaju ga sve žene u Srbiji!

Vesti 27.06.2024 11:47 0

En je izgledala moderno zahvaljujući ovom kompletu koji može da se nosi i na plažu i van nje

en hatavej

Shutterstock

Bela boja se nalazi u ormaru svake žene ovog leta. Obično su u pitanju suknje, haljine i prozračne bluze, a En Hatavej nam sada nudi još jedan savršen letnji autfit koji ćete poželeti da imate u svojoj kolekciji.

Glumica je zapažena u jednobojnom kompletu dugih rukava dok je prolazila ulicama Njujorka. Uz njega je uklopila mrežaste baletanke i veliku torbu.

En je izgledala moderno zahvaljujući ovom kompletu koji može da se nosi i na plažu i van nje

Bela princeza

Podsećamo, En Hatavej je nedavno prisustvovala događaju koji je u Rimu u Italiji organizovao gigant nakita Bulgari, noseći haljinu koju je dizajnirao Zak Posen, koji je sada kreativni direktor i izvršni potpredsednik Gapa.

Prema saopštenju za štampu koje je podelio Gap, bela haljina je u potpunosti napravljena od pamuka i inspirisana je klasičnim dugmićima brenda, koristeći je kao „prazno platno za izražavanje sopstvenog stila i kreativnosti“.

Haljina, koju je njena slavna stilistkinja Erin Volš uparila sa Bulgari nakitom, je otvorena na grudima i ima jednu naramenicu. Ima dugmad slična onima na klasičnoj košulji; nekoliko otkopčanih na vrhu kako bi se otkrio njen poluprozirni korzet ispod, a nekoliko otkopčanih na dnu su otkrili plisirani šorts, koji je takođe dizajnirao Gap.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gap (@gap)

 

Prema saopštenju za štampu, Posen, koji je između ostalih ranije dizajnirao za svoj brend i ,,Brooks Brothers", imao je za cilj da imitira konstrukciju kragne i preklopa Gap košulje uz haljinu, „ali je dao ženstveni obrt sa strelicama na struku i korzet u istom stilu.

Hatavej je začešljala kosu ka nazad. Takođe je imala glamurozni izgled šminke, sa ružičastim usnama, smeđim, blago zadimljenim očima i blagim rumenilom. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading