Slavna pevačica u petoj deceniji izgleda kao boginja: Svi joj zavide, a ona se kune u ovaj jeftin proizvod

Tatjana Badarević Vesti 19.06.2024 16:00 0

Nikol Šerzinger otkriva tajnu svog maldolikog izgleda

Nikol Šerzinger

Printscreen/Instagram

 

Američka pevačica, Nikol Šerzinger (45) važi za jednu od najlepših pevačica na svetu, a na 77. dodeli nagrada Toni, još jednom je i pokazala svima zašto.

Ona je naime, tada nosila dugu crvenu haljinu koja je istakla njene obline, a o njenoj bajkovitoj kreaciji bruji ceo svet. Iako je odavno zagazila u petu deceniju, pevačica kao da iz godine u godinu izgleda sve mlađe. U više navrata pitali su je kako joj uspeva da izgleda toliko mladoliko, a ona je tim povodom otkrila da je sve stvar discipline.

Nikol godinama redovno vežba, najčešće po programu profesionalnog trenera, a isto tako vodi i računa o tome koje namirnice uvodi u svoj organizam.

Nikol Šerzinger

Profimedia

 

 

"Danas puno više prihvatam svoje telo. Oduvek sam bila jako kritična prema sebi. Sa 14 godina sam počela da trčim. Usred noći sam izlazila iz kuće jer sam bila ubeđena da moram da budem mršavija i da moje telo mora da izgleda baš onako kako sam ja to zamislila", rekla je, a onda je i otkrila kako se osećala zarobljeno kada je bulimija oduzela njenu sreću, samopouzdanje i uspomene. Sve to se događalo dok je pevačica bila u grupi "Pussycat Dolls" i imala masu obožavatelja i žena koje su u njoj videle uzora. Ona u tom trenutku sebe nije smatrala dovoljno dobrom.

"Nisam to htela javno da otkrijem jer me je bilo sramota. Ali kada sam konačno progovorila o tome, shvatila sam sa je to pomoglo mnogima", objasnila je. Za besprekoran ten i blistavu kožu zaslužno je, kako kaže, kokosovo ulje, koje kako kaže, koristi za sve.

Maže ga na krajeve kose, stavlja na lice, telo, a nekada ga koristi i umesto dezodoransa.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading