"Da izgledam kao ti, nosila bih samo zimsku odeću": Ivana Knol izvređala nemačku voditeljku, nastao skandal, umešpali se i Hrvati

Slobodanka Ćorić Vesti 18.06.2024 11:45 0

Ljuti nas što je iskoristila uspeh hrvatskih fudbalera u svoju korist. Osim toga, ne deluje previše inteligentno

ivana knoll

Printscreen/Instagram

Nakon što je Ivana Knoll uvredila popularnu nemačku voditeljku Lauru Vontoru, društvene mreže Nemice su preplavljene komentarima podrške, većinom od strane Hrvata.

Iako se Laura nije oglašavala povodom sukoba s Knol, čini se da su mnogi hrvatski gastarbajteri i navijači pronašli njen profil i pratili dramu. Mnogi su podržali Lauru, što se može videti po komentarima ispod njenih poslednjih fotografija na Instagramu.

"Uveravam te da Ivana Knoll nervira mnoge Hrvate. Ljuti nas što je iskoristila uspeh hrvatskih fudbalera u svoju korist. Osim toga, ne deluje previše inteligentno", "Laura ima stila, za razliku od Knoll koja privlači pažnju polugolim telom", "Video sam komentare o Knoll i tebi. Kao Hrvata, stidim se što je ona Hrvatica. Nemoj da te diraju njene izjave", "Za razliku od nje, izgledaš prirodno", komentarišu Hrvati.

Ivana Knol se razbesnela na nemačku voditeljku: "Da izgledam kao ti, nosila bih samo zimsku odeću", napisala je najpopularnija hrvatska navijačica uz fotografiju voditeljke.

Podsećamo, do problema je došlo nakon što je Ivana, tokom intervjua s Laurom, primetila da joj je hladno, dok je bila obučena u bikini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

"Teoretski, mogla bih obući nešto kada je hladno", primetio je voditelj iz studija, a kad se Laura ponovo pridružila, rekla je: "Sada malo stručnosti, nakon razgovora o vremenu i odeći, konačno bismo trebali ponovo govoriti o sportu."

Zatim se Knoll obratila na društvenim mrežama. "Draga Laura, da izgledam kao ti, zauvek bih nosila zimsku odeću", napisala je najpopularnija hrvatska navijačica uz fotografiju voditeljke.

Nakon toga, obračunala se sa svojim poslodavcima.

"Ovo je najneprofesionalnija televizija svih vremena. Naučite vaše voditelje o kulturi i nikada me više ne zovite za intervju", napisala je uz "palac dolje".

Komentari (0)
Loading