Kineskinje otkrile tajnu večne mladosti: Svakog dana rade ovo i zato izgledaju kao da ne stare!

Vesti 12.06.2024 22:00 0

Sve Kineskinje izgledaju mladoliko, imaju nežnu kožu lica, bez bora. Tajna je u jednom napitku.

kineskinja

Shutterstock

Sigurno ste se zapitali kako Kineskinje uvek izgledaju mladoliko, bez obzira na godine. Čini se kao da ne stare, lice im je nežno, skoro bez bora. Jedna od njih je i modna dizajnerka Vera Vang, za koju se svi čude kada čuju da ima 74 godine. Izgleda duplo mlađe, a jednom prilikom je otkrila svoju tajnu mladolikosti.

Tajna čaja od lotosa

Kažu da je kineska princeza Jang Gui obožavala da pije lotosov čaj. Lotos simboliše čistoću i savršenost. Krug njegovih latica se sa pojavom sunca otvara i sa zalaskom zatvara, pa se smatra oličenjem sunca. U kineskoj tradicionalnoj medicini, ovaj čaj se koristi kao prirodni lek za snižavanje temperature, ublažavanje stomačnih tegoba i napetosti. Mnogi čaj od lotosa piju pre spavanja jer obezbeđuje bolji san i odmor.

kineskinja

Shutterstock

 

Za lepotu

Među Kineskinjama je popularan kao "čaj za lepotu". One veruju da održava kožu lepom, nežnom i čistom, a smatra se da ima takav efekat zahvaljujući tome što je bogat antioksidantima. Kineskinje ga piju svako jutro, kao i pred spavanje, po jednu šolju. Čaj od lotosa se pravi sušenjem listova lotosa.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading