,,Samo sam razmišljala o svojoj bebi": Glumica Olivija Man otkrila kako se nosi sa dijagnozom agresivnog raka dojke

Vesti 22.05.2024 18:18 0

Glumica je u martu ove godine je podelila vest o svojoj dijagnozi raka dojke...

Olivija

Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia

Olivija Man govori o svom iskustvu sa rakom.

Glumica je pre nekoliko meseci otkrila da joj je dijagnostikovan rak dojke i da se privatno borila sa njim. Ona sada govori o svom iskustvu, otkrivajući da je počela da dokumentuje svoje proces za svog sina, nadajući se da će mu pokazati da je spremna da se bori protiv bolesti.

Man je u intervjuu za „Dobro jutro Ameriko“ govorila o izazovima borbe protiv raka.

„Postoji mnogo drugih stvari koje osećate da možete da pobedite, ali kada je u pitanju rak, znate da on uzima živote mnogih ljudi. Samo sam razmišljala o svojoj bebi“, rekla je, misleći na svog dvogodišnjeg sina Malkolma, kog deli sa Džonom Mulejnijem.

 

 

Objasnila je da želi da zabeleži svoje iskustvo sa rakom kako bi ga njen sin imao u budućnosti. „Ako ne preživim, želim da kada moj sin bude stariji zna da sam se borila da budem ovde“, objasnila je ona. „Da sam dala sve od sebe. Želite ljude u svom životu, želite da ljudi koji možda ne razumeju šta se dešava znaju da ste učinili sve što ste mogli da budete ovde.“

U aprilu prošle godine, Oliviji je dijagnostikovan agresivan oblik raka dojke. Ubrzo je imala dvostruku mastektomiju i poslednjih nekoliko meseci je razgovarala o svom stanju i oporavku.

Više o njenoj dijagnozi

Glumica je u martu ove godine je podelila vest o svojoj dijagnozi raka dojke. Napisala je dugačku i emotivnu objavu, podelivši svoju priču o dijagnozi raka .

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by o l i v i a (@oliviamunn)

 

,,Dr. Aliabadi je posmatrala faktore kao što su moje godine, porodična istorija raka dojke i činjenica da sam dobila prvo dete posle 30. godine. Otkrila je da je moj životni rizik bio 37%. Zbog tog rezultata su me poslali na magnetnu rezonancu, što je dovelo do ultrazvuka, a potom i biopsije. Biopsija je pokazala da imam Luminalni tip B raka u obe dojke. Luminalni tip B je agresivan rak koji se brzo kreće", napisala je ona.

Man je zamolila žene da budu pažljive prema svom zdravlju i da budu temeljne kad god se bave svojim zdravljem, piše Hola! .

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading