O ne, prosuli ste super lepak! Evo kako da ga brzo uklonite uz pomoć 1 namirnice, svi je imamo u kuhinji

Vesti 15.03.2024 18:44 0

Poznati TikToker Sidni Raz, koji često objavljuje video snimke bazirane na trikovima za koje nije znao dok nije premašio 30-u godinu života, saznao je za još jedan koristan trik

lepak

Shutterstock

Opšte je poznata činjenica da je super lepak izuzetno sredstvo koje koliko pomaže toliko i odmaže jer ga je teško kontrolisati. Može da napravi veliku štetu, pa ga zato treba oprezno koristiti.

Ipak, ako vam se desilo da ulepite neku površinu u svom domu ili svoje prste ovim agresivnim sredstvom, ne očajavajte. I to se može rešiti. Objasniti ćemo vam i kako.

So dolazi u pomoć

Poznati TikToker Sidni Raz, koji često objavljuje video snimke bazirane na trikovima za koje nije znao dok nije premašio 30-u godinu života, saznao je za još jedan koristan trik. 

On je naime rešio da rizikuje tako što će zalepiti svoj palac i kažiprst super lepkom, a potom pokušati da ih odlepi uz pomoć soli.

 

 

Kada je zalepio prste Sidni je napravio gustu pastu od soli i vode. Pastu je naneo na zalepljene prste i počeo da ih trlja. Malo po malo je uspeo da ih oslobodi i na kraju potpuno ukloni super lepak.

Njegova reakcija je nasmejala preko 2.000 pratilaca koji su ostavili komentare poput: ,,Potrebna mi je odrasla osoba...Aceton takođe pomaže" ; ,,Gospodine, da li ste imali alternativu ako so ne upali?" ; ,,Ko bi rekao? Ja ne bih. Hvala ti!"... 

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading