Crveni kupaći kostim bez mane: Slavna glumica izgleda vitko i prelepo u ovom modelu, pristaje svim ženama!

Vesti 08.06.2024 17:58 0

Jasno je zašto Garnerova voli ovaj model

odeća

Profimedia

Bliži se sezona kupaćih kostima!

Dok pravite inventar garderobe za bazen i plažu, inspiraciju za svoj novi kupaći kostim pronađite kod uvek ljupke Dženifer Garner, koja je pokazala prelep crveni model.

Garnerova je prvi put primećena u kupaćem kostimu prošle godine dok se kupala u bazenu i ponovo ga nosila prošlog meseca dok je na Instagramu prikazivala svoju rutinu pranja kose.

 

 

Jasno je zašto Garnerova voli ovaj model. On izgleda i lepo i pristojno, bez obzira što ima traku na samo jednom ramenu, prenosi People.

Dženifer Garner je ubedljivo jedna od naših omiljenih modnih ikona, pa vam zato predstavljamo neke od njenih najlepših autfita:

Ženstvena suknja

Garnerova je tokom nedavne šetne nosila prozračnu plavu midi suknju sa cvetnim printom. Obukla je veliki narandžasti džemper, a na nogama je imala plave patike. Nabacila je i naočare za sunce.

Garner nije jedina koja obožava cveće - Krisi Tejgen i Gvinet Paltrou su takođe primećene kako nose print prošle godine, a Meril Strip je nedavno obukla cvetnu maksi haljinu dugih rukava na jednom događaju.

Praktične farmerke

Glumica je nedavno izašla je sa svojim dečkom Džonom Milerom, i izgledala je prelepo. Nosila je šareniju verziju jedne od svojih osnovnih stvari- prugasti džemper, i udobne farmerke kako bi se uklopila sa Milerom.

Takođe je vezala patike koje su imale male zelene detalje i savršeno se uklapale uz njen džemper. 

Kaubojski fazon

Dženifer Garner još jednom dokazuje da zna ponešto o udobnom letnjem stilu. 

Glumica je 2. juna prisustvovala košarkaškoj utakmici svog 12-godišnjeg sina Samuela. Iako je majka troje dece izabrala ležeran izgled tu priliku, njen autfit se sastojao od vrlo ženstvenih komada.

Osnovu Garnerine odevne kombinacije činile su klasične farmerke ravnih nogavica i lagani džemper. Ceo autfit je začinila braon kožnom torbom, maslinasto zelenim mokasinama i kaubojskim šeširom. 

 

 

Bonus video:

 

 

 
Komentari (0)
Loading