Tašna koju će obožavati sve žene: Dženifer Garner dokazala da praktičan stil može biti lep, apsolutno oduševila fanove

Vesti 05.06.2024 22:03 0

Iako nije prva slavna ličnost koja nosi ovu odevnu kombinaciju, njen izgled je odličan primer mešanja i usklađivanja različitih modnih elementa...

Dženifer Garner

EPA

Dženifer Garner još jednom dokazuje da zna ponešto o udobnom letnjem stilu. 

Glumica je 2. juna prisustvovala košarkaškoj utakmici svog 12-godišnjeg sina Samuela. Iako je majka troje dece izabrala ležeran izgled tu priliku, njen autfit se sastojao od vrlo ženstvenih komada.

Osnovu Garnerine odevne kombinacije činile su klasične farmerke ravnih nogavica i lagani džemper. Ceo autfit je začinila braon kožnom torbom i maslinasto zelenim mokasinama.

Iako nije prva slavna ličnost koja nosi ovu odevnu kombinaciju, njen izgled je odličan primer mešanja i usklađivanja različitih modnih elementa, stvarajući funkcionalnu i lepu odeću, prenosi People.

Dženifer Garner je večna modna inspiracija, pa zato predstavljamo još dva sjajna autfita ove glumice:

Pobednička suknja

Kada većina ljudi pomisli na proleće, prvo što im na pamet padne cveće. 

Dženifer Garner je trenutno očigledno inspirisana prirodom sudeći po njenoj šik suknji koju takođe vole da nose Gvinet Paltrou, Sindi Kraford i mnoge druge zvezde.

Dženifer

BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Dok je bila u dnevnoj šetnji, Garnerova je nosila prozračnu plavu midi suknju sa cvetnim printom. Obukla je veliki narandžasti džemper, a na nogama je imala plave patike. Nabacila je i naočare za sunce.

Farmerke iz snova

Kada idemo u opuštenu šetnju, kosa nam je obično skupljena u neuredan rep, nosimo udobne pantalone i široku duksericu.

Međutim, Dženifer Garner je druga priča. Sada se preispitujemo po pitanju svih naših modnih odluka. Bilo bi dobro da pogledamo koje savete ona nudi.

Zvezda filma ,,Danas 13, sutra 30" je nadavno izašla u šetnju sa svojim dečkom Džonom Milerom, i izgledala je prelepo. Nosila je šareniju verziju jedne od svojih osnovnih stvari- prugasti džemper, i udobne farmerke kako bi se uklopila sa Milerom. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading