Kim Kardašijan iskopirala rođenu ćerku: Fanovi se okomili kada su videli najnovije slike rijaliti zvezde, kažu da joj krade slavu

Vesti 07.06.2024 20:27 0

Neki pratioci su rekli da krade Nortinu slavu i da preuzima zasluge za njen prvi glumački nastup, iako je taj nastup oštro kritikovan od strane publike

Kim

CHRISTIAN CHARISIUS / AFP / Profimedia

Retke su mame i ćerke koje usklađuju modne kombinacije onako kako to rade Kim Kardašijan i Nort Vest, koje su nosile slične komade nakita i bisere tokom Met Gale, premda je devojčica bila previše mlada da bi prisustvovala događaju. 

Nakon što je Nort nosila posebno dizajniran autfit dok je glumila u predstavi ,,Kralj lavova", Kim je odlučila da rekreira njen autfit.

Naravno, nisu svi srećni što sada i Kim nosi isti kostim kao i njena ćerka.

 

 

Neki pratioci su rekli da krade Nortinu slavu i da preuzima zasluge za njen prvi glumački nastup, iako je taj nastup oštro kritikovan od strane publike. Mnogi su istakli da bi bilo prikladnije da je umesto Nort nastupilo dete koje ima iskustva u javnom nastupu,  navodi The Cut. 

 

 

Drugi su ipak bili srećni da vide Kim u nečemu opuštenijem, ček i kada to nešto podseća na ptičji leš.

Možda je samo bila ljubomorna na udobnost odeće svoje ćerke? 

 

,,Najgori nastup ikada"

Podsećamo, Nort Vest je 24. maja nastupila u svetski poznatom pozorištu na otvorenom u čast 30. godišnjice ,,Kralja lavova", ali njen nastup je postao viralan iz pogrešnih razloga.

Nakon brojnih viralnih video snimaka na internetu u kojima su ljudi podelili svoje reakcije i nezadovoljstvo njenim nastupom, Kim je podelila nekoliko fotografija na kojima je Nort u kostimu.

 

@its_miss_random The zebra leading her to her spot bc she didnt even know her blocking 🤪 #lionking #northwest #kimkardashian #theater #broadway #nepotismbaby #fyp ♬ original sound - Miss Random

 

„Tatin ego sa maminim talentom“, „Trebalo je da dobije ulogu neko ko je zaista talentovan“, „To je bio najgori nastup Kralja lavova koju smo ikada videli, upišite je na časove glume/plesa...", glasili su neki od komentara.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading