Ima 102 godine i kožu kao baršun: Sarina baka otkrila tajnu, ceo život koristi ovu stvar, jeftiniju od 400 dinara

Slobodanka Ćorić Vesti 04.06.2024 18:50 0

Trik ove 102-godišnje dame za održavanje glatke kože košta samo nekoliko stotina dinara i može se naći u svakoj prodavnici

baka

Printscreen/TikTok

Sara je nedavno podelila nešto što je sve ostavilo u čudu - slika njene bake koja je proslavila 102. rođendan, a koža joj izgleda neverovatno zategnuto. Ali, tu nije kraj čuda. Baka je otkrila svoju tajnu koja je toliko jednostavna i pristupačna da su se rafovi u prodavnicama doslovno ispraznili - kokosovo ulje!

Na TikToku, Sara Frenč (@sarahsfrench) je podelila video bakinog neobičnog lekovitog saveta protiv starenja, koji je do sada prikupio više od 5 miliona pregleda. Trik ove 102-godišnje dame za održavanje glatke kože košta samo nekoliko stotina dinara i može se naći u svakoj prodavnici.

Baka je objasnila da je hidratantna krema od kokosovog ulja bila ključna za njenu kožu punih 102 godine. Sara je s oduševljenjem podelila kako joj je baka rekla da joj koža i dalje izgleda kao somot.

 

 

Ovaj video je izazvao pravu pomamu. Ljudi su u komentarima govorili kako trče u prodavnicu da kupe kokosovo ulje i odmah isprobaju bakin trik za mekanu kožu. Kokosovo ulje, koje može hidrirati suvu kožu i koristiti se za stanja poput ekcema, sada je postalo hit proizvod u svakoj kozmetičkoj torbi.

Komentari (0)
Loading