Boja kose je podmladila: Pevačica Šanaja Tvejn izgleda kao devojčica u šestoj deceniji, sada je dvojnica Megan Foks

Vesti 31.05.2024 22:03 0

Šanaja je imala istu ružičastu plavu nijansu u januaru 2023. i na dodeli nagrada ,,People’s Choice Awards" 2022. godine

Šanaja

Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Šanaja Tvejn prihvata starenje na moderan način. 

U novom intervjuu za kanal Extra, kantri pop ikona (58), je rekla da se pomirila sa starenjem. „Nemam izbora, ne mogu to da promenim. Odlučila sam da sve što ne mogu da promenim, onda moram da se zabavim sa tim“, rekla je Šanaja. 

Jedna od tih promena uključivala je i sedenje, što je počela da prihvata eksperimentišući sa promenama boje kose. 

„Naravno da mogu da farbam kosu, ali ono na šta sam želela da se naviknem je to 'kako izgledam kada mi kosa postaje sve svetlija i svetlija i svetlija?' ”, zato se odlučila na svoju najnoviju ružičastu boju koju je otkrio frizer Dimitris Giannetos na Instagramu 18. aprila. Šanaja je kasnije objavila svoj selfi sa novim izgledom, 7. maja. Međutim, nije se stvarno ofarbala, već je na glavu stavila periku.

„Ružičasta je na moje iznenađenje učinila da izgledam i osećam se nekako mlađe i toliko je svetla, da je praktično siva. Tako da je to bilo zaista prijatno iznenađenje", dodala je ona. 

Šanaja je imala istu ružičastu plavu nijansu u januaru 2023. i na dodeli nagrada ,,People’s Choice Awards" 2022. godine, gde je šokirala fanove smelom bojom kose sličnoj onoj koju je nosila u spotu iz 1997. za „That Don’t Impress Me Much“. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shania Twain (@shaniatwain)

 

Dok nastavlja da pravi smele promene kose, petostruka dobitnica Gremija menja standarde lepote. Ona ni najmanje ne brine o tome šta drugi misle o njenim smelim izborima lepote dok se približava 60. godini.  

„Zahvaljujući iskustvu počinjete da shvatate da gubite mnogo vremena na brigu i strah, a strah vam je obično ograničenje“, rekla je.

 

 

Iako veruje da postoje neke stvari u životu o kojima vredi brinuti, oko drugih se ne treba opterećivati. „Ne plašim se starenja. To je trošenje moje energije.”


I Megan Foks voli jarke boje

Megan Foks je poslednjih meseci eksperimentisala sa raznim bojama kose, uključujući jarko crvenu, pastelno roze i plavu.

Glumica (37) je na zabavi ,,Celsius Cosmic Desert" tokom festivala ,,Coachella" u petak, 12. aprila otkrila inspiraciju iza svoje nove plave kose.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

 

„Trenutno imam plavi bob“, kaže ona o svojoj kosi, koja ima plave umetke. ,,Dodali smo umetke da bismo dobili ,,Coachella" energiju. Mislim da sam je izbelila i uništila. Tako sad slobodno mogu da probam sve boje pre nego što se vratim na braon."

Upadljiva boja upotpunjuje Foksin izgled, koji se sastoji od crne kožne jakne, belog bodija brenda ,,Free People" i teksas šortsa brenda ,,Levi's". Rekla je da je autfit sastavila na brzinu.

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading