Kakva transformacija: Megan Foks se pohvalila najnovijom bojom kose, zapalila Instagram ovim slikama!

Vesti 04.04.2024 10:13 0

Prošlog novembra otkrila je vatreno crveni bob u Njujorku dok je promovisala svoju knjigu poezije ,,Zgodni momci su toksični"...

Megan Foks

Profimedia

Megan Foks voli plavu boju!

Zvezda filma ,,Opasna Dženifer" (37), je u utorak debitovala sa potpuno novom bojom i stilom kose - i to je daleko od njenih bebi roze pramenova koje je imala ranije.

Foksin frizer Dimitris Giannetos je na Instagramu podelio slike Foksine nove boje kose u nijansi „Blue Jeans". Njena kosa je stilizovana u šik bob.

„Boja kose 'Blue Jeans' i bob za SAMO @meganfox !" napisao je i dodao da je za nju koristio boju Sapphire Smoke.

 

 

Obožavaoci su znali da se nešto sprema kada je glumica u ponedeljak na Instagramu podelila sopstvenu  kolekciju fotografija svoje kose u nijansi žvakaće gume. U opisu je napisala: „u znak sećanja na eru moje ružičaste kose, februar 2024-april 2024“. Nema sumnje da će ružičasta kosa uskoro otići, ali nismo imali pojma šta se sprema!

Megan voli da menja boju kose. Prošlog novembra otkrila je vatreno crveni bob u Njujorku dok je promovisala svoju knjigu poezije ,,Zgodni momci su toksični". Nosila je razdeljak na sredini, dok joj je kosa bila blago uvijena, navodi People.

Slično njenom trenutnom stilu, odlučila se za koren senke radije nego da boju uzme sve do vlasišta. Ovo čini da boja izgleda još prirodnije (u svakom slučaju prirodno kao što boja duge može biti!).

Međutim, Foksova se prošlog leta odlučila za prirodniji izgled, noseći kosu preko ramena u nijansi bakra. Podelila je svoje fotografije u kupaćem kostimu sa raspuštenom kosom, puštajući da pramenovi urade svoje dok upija sunce. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading