Zategnuta kao praćka: Dženifer Lopez otkrila kako se priprema za svoj novi akcioni film, svi se pitaju pomaže li joj muž

Vesti 16.05.2024 10:23 0

Dženifer Lopez je poslednjih nedelja razgovarala o pripremama za različite projekte na kojima radi, što ju je dovelo u najbolju fizičku formu u svom životu

Dženifer

Stars Image Bank / KCS Presse / Profimedia

Dženifer Lopez se sprema za debi svog akcionog filma „Atlas“. U novom intervjuu otkrila je da li se ona i njen suprug Ben Aflek zajedno pripremaju za filmske uloge i da li su njih dvoje trenirali za svoje akcione filmove jedno pored drugog.

Ona je razgovarala o pripremama za film „Atlas“, naučnofantastično akciono ostvarenje koji prati njeno partnerstvo sa robotom kako bi spasila planetu od sile veštačke inteligencije.

Na pitanje da li su se ona i Aflek zajedno pripremali za ovakve uloge, rekla je: „Ne, ne, ne. Radim sama“, rekla je za Entertainment Tonight. Zatim je otkrila da je Aflek trenutno zauzet svojim obavezama.

 

 

Dženifer je bila u pratnji svojih kolega Sterlinga K. Brauna i Simua Lia, koji su razgovarali o pripremama za film na duhovit nčin. ,,Kakva obuka?" Rekli su. Lopez se ubacila, rekavši: „Nije bilo kampa za obuku. Zatim je objasnila da su prilazili scenama sa mentalitetom „možeš ti to“, što im je pomoglo da završe film. 

Dženiferina priprema za njen predstojeći film i turneju

Dženifer Lopez je poslednjih nedelja razgovarala o pripremama za različite projekte na kojima radi, što ju je dovelo u najbolju fizičku formu u svom životu. Ona je otkrila da je upravo završila produkciju za "Kiss of the Spider Woman", gde peva i pleše, a sada se sprema za turneju.

„Sada sam spremna za posao. Mršavija sam nego ikada pre. Trenutno sam u borbenoj formi", rekla je. „Pomeram telo, stalno pomeram telo, putujem, svake večeri se istežem dva sata. To je vreme kada postignem zaista dobru i zdravu formu", rekla je Dženifer.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading