Efektno i praktično: Kraljica Leticija u odelu koje je najpopularniji modni trend, nosi se od jutra do večeri, a svima dobro stoji

Vesti 28.05.2024 15:36 0

Kraljica Leticija je poznata po eleganciji i jednostavnosti, a još je jednom je potvrdila status modne ikone.

kraljica leticija

Profimedia

Španska kraljica Leticija pojavila se sa suprugom, kraljem Felipeom na ceremoniji povodom Dana španskih nacionalnih oružanih snaga, u Ovijedu. Leticija je i ovom prilikom potvrdila svoj status modne ikone.

Moderno odelo

Kraljica Leticija je i ovoga puta pokazala da ima nepogrešiv ukus kada je reč o izboru odeće. Obukla je najpopularniji prolećni modni trend – odelo. Elegantno odelo crvene boje se sastoji od pantalona širokih nogavica i predimenzioniranog sakoa sa dva dugmeta. Ispod njega je nosila crvenu majicu s detaljima od čipke. Kraljica je uz crveni komplet obula jednostavne bele patike i pokazala kako odelo može da se nosi i u svečanim prilikama, ali i u dnevnoj varijanti, uz patike.

kraljica leticija

Profimedia

 

Upečatljiv nakit

Odelo ovog kroja pristaje ženama različite građe, jer sakriva nedostatke i višak kilograma na bokovima i stomaku. Besprekornom elegantnom izgledu kraljice Leticije je doprineo nakit. Uz odelo je imala upečatljive zlatne minđuše, viseće sa crvenim detaljima i zlatni prsten na kažiprstu. Njen stajling je upotpunjen jednostavnom, ali besprekorno isfeniranom frizurom i neupadljivom šminkom. Kralj Felipe, koji je modno pratio svoju suprugu, takođe je bio elegantan, ali je nosio vojno odelo, koje je bilo prikladno za tu svečanu priliku.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading