Otvara lice i ističe jagodice: Trik poznatog stiliste za frizuru koja podmlađuje bolje od fejsliftinga

Slobodanka Ćorić Vesti 24.05.2024 20:01 0

Bez odlaska kod plastičnog hirurga, i uz samo par caka ona zaista podmlađuje

Kendal Džener

Profimedia

Želite da izgledate mlađe bez skupih estetskih zahvata? Poznati stilista Kris Eplton  ima rešenje za vas! Njegov trik za frizuru koja otvara lice i ističe jagodice podmlađuje bolje od bilo kojeg fejsliftinga.

Kris, čija je klijentela puna poznatih ličnosti, otkrio je tajnu jednostavne, ali efektne frizure koja osvaja svet lepote. "Radi se o frizuri koja naglašava prirodnu lepotu lica, otvara ga i ističe jagodice na način koji izgleda prirodno i sveže", kaže on.

"Svi ovu frizuru nazivaju fejsliftingom bez odlaska kod plastičnog hirurga, i uz samo par caka ona zaista podmlađuje. Napravite razdeljak na sredini, a potom kosu stavite iza ušiju", objasnio je on.

Uz malo sjaja ili hajlajtera, u sekundi ćete izgledati svežije i mlađe, a uz lepe minđuše i elegantno!

Korak do savršene frizure

1. Prava dužina

Idealna dužina kose za ovu frizuru je do ramena ili malo duža. Ova dužina omogućava lako oblikovanje i pruža savršen balans između volumena i strukture.

2. Slojevi za volumen

Ključ je u slojevima. Marko preporučuje postepeno šišanje slojeva koji počinju od jagodica i spuštaju se prema krajevima kose. "Slojevi stvaraju iluziju volumena i pokreta, što dodatno naglašava jagodice i otvara lice", objašnjava on.

3. Meka kontura

Ova frizura zahteva mekane konture koje deluju prirodno. Oštri, geometrijski rezovi mogu delovati suviše strogo, dok mekani prelazi između slojeva pružaju nežan, mladalački izgled.

4. Pravilno feniranje

Pravilno feniranje je ključno. Marko preporučuje korišćenje okrugle četke za postizanje volumena pri korenu i laganih talasa duž ostatka kose. "Feniranje u pravcu od lica prema nazad dodatno ističe jagodice", savetuje on.

5. Prava boja

Boja kose takođe igra važnu ulogu. Svetliji pramenovi oko lica mogu dodatno naglasiti jagodice i osvetliti lice. "Nijansiranje koje je za nijansu ili dve svetlije od vaše prirodne boje kose može učiniti čuda", tvrdi Kris.

Da bi vaša nova frizura izgledala besprekorno, važno je pravilno negovati kosu. Marko preporučuje korišćenje hranljivih maski i seruma za kosu kako bi se očuvala njena prirodna sjaj i zdravlje. "Zdrava kosa je osnova svake dobre frizure", kaže on.

Ovaj trik poznatog stiliste ne samo da će vas podmladiti, već će vam pružiti i osećaj samopouzdanja. Bez potrebe za invazivnim estetskim zahvatima, možete postići mladalački izgled koji će oduševiti sve oko vas. Dakle, posetite svog frizera i isprobajte ovu čudesnu frizuru – vaše lice će vam biti zahvalno!

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading