Suptilna, a efektna: Pastelno žuta boja biće vodeći hit ovog proleća, modni stručnjaci je zbog ovog izdvajaju

Olja Jelić Vesti 02.05.2024 20:38 0

Pastelno žuta boja ovog proleća biće vodeći hit

Danijel Berstejn

Printscreen/Instagram

Puter žuta boja ovog proleća biće ultimativni hit. Ne samo da dobro funkcioniše sa gotovo svim ostalim bojama već i svakom komadu daje uglađen i sofisticiran pečat. Suptilna, a opet i dovoljno efektna, puterasto žuta boja je sve što vam treba ove sezone u garderoberu.

 

 

Nijansa koja se već nekoliko sezona stidljivo provlačila, ove sezone konačno je doživela svoj zenit i izdvojila se kao jedan od vodećih trendova zajedno sa ostalim pastelnim nijansama poput nebo plave ili bebi roze. 

Nežno žuta boja u prolećnim kombinacijama

Ova suptilna boja simbolizuje pozitivnu energiju i toplinu, a njena najveća prednost je to što donosi dozu svežine i elegancije u svaku modnu kombinaciju bez obzira na to da li ćete se obući u nju od glave do pete ili se odlučiti za samo jedan komad ili aksesoar u ovoj nijansi.

 

 

Još jedan od razloga zbog kog nas je nežno žuta očarala jeste i njena jer možemo da je nosimo u gotovo svim prilikama i da je kombinujemo sa garderobom različitih stilova.

 

 

 

Osim toga, praktična je za kombinovanje podjednako kao krem i bež tonovi, a posebno se dobro slaže sa plavom, crnom, braon ili sivom bojom, a takođe se odlično kombinuje i sa neprolaznim džinsom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading