Iz roze u plavu: Megan Foks otkrila zašto je promenila boju kose i još nešto, sada je gotovo neprepoznatljiva!

Vesti 13.04.2024 20:48 0

Upadljiva boja upotpunjuje Foksin izgled, koji se sastoji od crne kožne jakne, belog bodija brenda ,,Free People" i teksas šortsa brenda ,,Levi's"

Megan Foks

Profimedia

Megan Foks je u svojoj raznobojnoj eri.

Glumica (37) je na zabavi ,,Celsius Cosmic Desert" tokom festivala ,,Coachella" u petak, 12. aprila otkrila inspiraciju iza svoje nove plave kose.

„Trenutno imam plavi bob“, kaže ona o svojoj kosi, koja ima plave umetke. ,,Dodali smo umetke da bismo dobili ,,Coachella" energiju. Mislim da sam je izbelila i uništila. Tako sad slobodno mogu da probam sve boje pre nego što se vratim na braon."

Upadljiva boja upotpunjuje Foksin izgled, koji se sastoji od crne kožne jakne, belog bodija brenda ,,Free People" i teksas šortsa brenda ,,Levi's". Rekla je da je autfit sastavila na brzinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

 

Glumica filma ,,Opasna Dženifer" kaže magazinu People da je njena stilska inspiracija za festivalsku sezonu njena autentičnost.

„Mislim da je važno samo biti ono što jeste i ne menjati ceo svoj stil samo zbog festivala“, kaže ona. Foksina najnovija transformacija kose dolazi nakon njenog eksperimentisanja sa dugom kosom svetlo roze boje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

Filmska zvezda je najavila je da je spremna za promenu u objavi na Instagramu u nedelju, 31. marta, gde je napisala, „u znak sećanja na eru moje ružičaste kose od februara 2024. do aprila 2024.“. 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading