Najgore obučena na Kanskom festivalu? Mreže se obrušile na komičarku zbog njene haljine, evo kako im je odgovorila

Vesti 17.05.2024 20:28 0

Komičarka je haljinu uparila sa Kartijerovim nakitom

Kloi

Genin Nicolas/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kloi Fajnman ima nekoliko saveta za hejtere!

Komičarka (35), je juče odgovorila pratiocima koji su izrazili negativna mišljenja o njenom izgledu na Kanskom festivalu.

„Nema potrebe da budete tako zlobni! Hvala vam“, napisala je glumica u komentarima na Instagram nalogu ,,Check the Tag".

Nalog na društvenim mrežama, koji je posvećen objavljivanju fotografija poznatih ličnosti i obaveštavanju fanova o poreklu odeće, podelio je fotografiju Fajnmanove na crvenom tepihu na kojoj nosi Selinovu svetlucavu crvenu haljinu bez naramenica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Check the Tag (@checkthetag)

 

„Ove slike su čudne. Njena glava izgleda prevelika za njeno telo...”, napisao je jedan korisnik ispod slika. Drugi je dodao: „Ova haljina nam ne pruža ništa.

Ostali komentari jedva da su bili bolji: „Ona je veoma lepa žena, ali zbog toga izgleda kao lutka sa pomerajućom glavom.“

Međutim, činilo se da Fajnmen i dalje uživa na jugu Francuske, pozirajući na događaju te večeri pored svojih kolega iz Megalopolisa Natali Emanuel i Obri Plaze.

Komičarka je haljinu uparila sa Kartijerovim nakitom.

Kloi

Printscreen/Instagram/chloeiscrazy

 

Ona je u četvrtak, podelila rukom napisanu belešku koju joj je poslala dizajnerka haljine, prenosi People.

„Draga Kloi, dobrodošla u Kan!“ kartica je pročitala. „Tako smo srećni što nosiš Selin u Kanu. Želim ti divan provod na filmskom festivalu u Kanu. Srdačne želje, Selinov tim.” 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading