Neguje prirodan izgled: Tajra Benks ne želi estetske korekcije, iako ima 50 godina izgleda bolje od dvadesetogodišnjakinja

Olja Jelić Vesti 22.09.2023 20:23 0

Nekadašnja američka manekenka Tajra Benks uskoro će proslaviti svoj 50. rođendan, a tim povodom za medije je otkrila da još uvek nije imala estetske operacije.

Tajra Benks

EPA

Nekadašnja američka manekenka Tajra Benks uskoro će proslaviti svoj 50. rođendan, a tim povodom za medije je otkrila da još uvek nije imala estetske operacije.

Tajra je rekla da nema ništa protiv estetskih zahvata, ali da ona još uvek ne želi nikakve korekcije. Iako će u 4. decembra napuniti 50 godina izjavila je da se tako ne oseća.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks)

 

"Gledam se u ogledalo i ne osećam se kao da mi je 50 godina. Mislim da su pedesete nove tridesete", poručila je Benks.

Tom prilikom je rekla da još uvek nije bila na operacijama kako bi izgledala mlađe, ali nije otkrila da li to podrazumeva fejslifting i druge popularne zahvate koji se rade u kozmetičkim salonima.

Poznato je da je Tajra Benks na početku svoje manekenske karijere bila na operaciji nosa, što je i sama potvrdila 2018. godine.Tada je rekla da je osetila da joj se neke kosti u nosu pomeraju i svrbe pa se tako odlučila na operaciju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks)

 

"Osećam da imam odgovornost reći istinu. Priznajem! Ovo je lažna kosa, a sredila sam i svoj nos", našalila se Benks.

Inače, Tajra se posle manekenske karijere suočavala s brojnim kritikama javnosti zbog toga što je odlučila da se ugoji. Više puta je javno govorila o tome da joj kilogrami ne smetaju. Pored toga, na društvenim mrežama vrlo često objavljuje fotografije na kojima pozira bez šminke u nameri da pokaže kako zaista izgleda. 

 

Komentari (0)
Loading