Karmin se nekada nanosio ovako: Influenserka pokazala praktičnu metodu, može i sada da posluži

Vesti 10.05.2024 20:29 0

Iako izgleda čudno, ovaj proizvod daje sjajne rezultate...

usne

Shutterstock

Retro kozmetičarka (30) je postala viralna zahvaljujući svojim recenzijama starinskih proizvoda i predmetima za šminkanje- uključujući aplikator za nanošenje karmina iz 1940-ih.

„Ne mogu da verujem da su ovako nanosili karmin za usne pre 80 godina...“, piše Jasmine Čizvel u opisu video snimka koji otkriva predmet, koji izgleda slično uvijaču za trepavice i koji se reklamira kao način da se „savršeno nanese karmin“.

Savršeno nanošenje

U vreme kada je proizveden, ljudi bi nanosili karmin po gornjem delu predmeta, koji je u obliku usana, a onda biga pritisnuli na usne. Usnama bi onda ravnomerno raspoređivali proizvod.

 

@jasminechiswell

How they applied lipstick in the 1940s!! 😳Omggg this lipstick applicator is INSANE!!! I can’t believe it actually WORKS!! 😍😲 ♬ Lovin On Me - Jack Harlow

 

Iako izgleda čudno, ovaj proizvod daje sjajne rezultate. Majka dvoje dece je bila zadivljena kada je otkrila da ovaj trik zaista radi.

„Zaista sam bila šokirana time“, kaže Čizvel za People. "Upravo sam potapšao ruž i zaista je upalio. Bio sam šokiran time."

Čizvel je odrasla u Škotskoj, gde se zaljubila u retro glamur dok je sa bakom gledala stare filmove. Počela je da „eksperimentiše sa tim stilom“ kada se preselila u Los Anđeles 2016.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading