Saveznik lepote: Žene se kunu u ovaj proizvod, košta samo 300 dinara, a savršen je za kožu

Olja Jelić Vesti 02.05.2024 08:46 0

Vazelin je odličan bjuti saveznik i ima višestruku namenu

Vazelin

Printscreen/TikTok

Mnogi smatraju da je vazelin služi samo za lečenje ispucalih usana. Ali ovaj proizvod krije mnoge bjuti tajne. Prva i najvažnija jeste ta da je odličan saveznik za hidrataciju kože. Njegova osnovna komponenta je petrolatum, koji je poznat po svojoj hidratantnoj i zaštitnoj moći. Ova gusta, providna supstanca stvara zaštitni sloj na koži, zadržavajući vlagu i sprečavajući gubitak hidratacije. Vazelin sadrži i male količine mineralnih ulja, koji dodatno pomažu u hidrataciji i obnavljanju kože.

 

@imhannahcho i ❤️ vaseline i ❤️ slugging @Vaseline Brand #sluggingmethod ♬ original sound - hnh 🎀

 

Vazelin ima višestruku namenu

Vezelin ima višenamesnku upotrebu. Možete da ga koristite kao zamenu za mleko za telo. Nakon depilacije ili brijanja, savršen je da kožu učini mekom i spreči iritaciju. Dva do tri puta nedeljno, lice namažite vazelinom, i ujutru ćete videti željeni efekat.

 

 

 

Tajne moći vazelina

Vazelin je odličan za skidanje šminke. Zahvaljujući njegovoj blagoj teksturi, šminka se lako skida, a da ne oštećuje kožu. Ovaj bjuti proizvod takođe može pomoći u tome da vam parfem duže traje. Na one delove kože na koje inače nanosite parfem, pre toga nanesite malo vazelina. Isto tako možete da nanesete malo vazelina oko noktiju pre lakiranja istih, kako biste sprečili da se lak razlije izvan nokatne ploče.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading