Izgleda duplo mlađe! Niko ne može da veruje da će Vera uskoro napuniti 75 godina, a sada je otkrila u čemu je njena tajna

Vesti 28.04.2024 14:46 0

Godinama joj se dive zbog mladolikog izgleda, a ona je odlučila da svima otkrije kako je to postigla.

vera vang

Profimedia

Poznata modna dizajnerka Vera Vang privukla je pažnju poslednjim objavama na Instagramu. Ona je objavila nekoliko svojih fotografija iz frizerskog salona, a potom se fotografisala pre odlaska na večeru. Mladolika je u licu i veoma vitka.

Ispod njenih fotografija ljudi su pisali kako ne mogu da veruju da će Vera uskoro napuniti 75 godina i da izgleda mnogo mlađe. "Pa kako si tako mladolika i vitka?", "Tebi su i ruke bez bora", "Neverovatno, ti si sve lepša", pisali su.

vera vang

Profimedia

 

Slavna dizajnerka, rođena je 1949. godine, a postala je senzacija na društvenim mrežama zbog izgleda koji prkosi godinama. Tajnu svog mladolikog izgleda otkrila je u intervjuu za BBC prošle godine. Osim što smatra da je "dobar san zlata vredan", na kraju dana počasti se koktelom s votkom, što smatra čarobnim eliksirom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

 

"U modi sam od 19. godine. Nikad nisam razmišljala o izgledu, verovatno zato što svakodnevno radim s najlepšim ženama na svetu. Njih smatram svojim muzama i možda je to dobar način suočavanja sa starenjem. Zato sam uvek govorila da je tajna u koktelu s votkom", izjavila je.

Komentari (0)
Loading