Najpopularnija boja kose u 2022. godini: Budite prve koje će pronosati modni trend

Vesti 02.01.2022 09:00 0

Ofarbajte svoju kosu u ovu boju, i nećete pogrešiti

Najpopularnija boja kose u 2022. godini: Budite prve koje će pronosati modni trend

Shutterstock

 

Pitali smo frizere profesionalce kakva su njihova predviđanja za najpopularnije nijanse ove godine. Rekli su da će jedna boja biti jako popularna.

Iako po završetku leta kosa ostane prilično suva i oštećena, od mora, od sunca, i zbog toga vam se nudi mnogo mogućnosti za velike promene, ne morate svoju kosu šišati već je možete suptilno osvežiti. Ukoliko ste već razmišljati kako da osvežite frizuru i kako da učinite da ona bude drugačija, onda ste na pravom mestu, jer smo od svetskih frizera saznali koja boja je u fokusu i koja će vladati u narednim mesecima. 

Kada je trend u pitanju, neće dolaziti do velikih promena. I dalje su u fokusu prirodne nijanse poput peska, boja keksa i "neuredna plavuša" tj. prirodni ombre. 

Kraljica stila Dženifer Lopez, upravo se ofarbala u nijansu koja će tek da bude hit jeseni 2021. godine. Iako nije poznata po tome što se predugo drži iste nijanse, nedavno je napravila pravo osveženje kada je ofarbala svoje pramenove.

 


Ovo je boja koju je njena slavna frizerka Trejsi nazvala "zlatna bronza". Pevačicu je ova boja znatno podmladila, njenoj kosi je dala sjaj i živost.

 

 


Dženifer je svoju novu, topliju, bronzanu boju prvi put prikazala na svom najnovijem muzičkom spotu "Cambia El Paso".

 

Ako ste prethodno bili u nekoj tamnijoj nijansi, i teško vam je da napravite prelaz u "zlatnu bronzu", možete da izvučete nekoliko pramenova i onda da dobijete tu nijansu.

 


 

 

Komentari (0)
Loading