Vizuelno manje pore: Maska koju možete da napravite kod kuće rešava noćnu moru mnogih žena

Olja Jelić Vesti 18.04.2024 08:42 0

Kod kuće možete da napravite prirodnu masku i vizualno smanjite pore, a za nju će vam trebati jedno sveže belance, kašičica prirodnog meda i malo ceđenog limunovog soka

Nega

Shutterstock

Proširene pore na licu, iako se vide samo izbliza, često su trn u oku kad stanemo pred ogledalo. Iako su one samo estetski problem i ne smetaju nam u svakodnevnom životu, smanjenje njihove vidljivosti može nam vratiti izgled zaglađene kože i osećaj zadovoljstva. Kod kuće možete da napravite prirodnu masku i vizualno smanjite pore, a za nju će vam trebati jedno sveže belance, kašičica prirodnog meda i malo ceđenog limunovog soka.

Nega lica

Shutterstock

 

 

Pomešajte sastojke u činiji i nanesite masku ravnomerno na lice te je pustite da deluje 15-ak minuta ili dok se ne osuši. Isperite je mlakom vodom i uživajte u zaglađenom i nahranjenom licu.

Ne zaboravite da nanesete negujuću kremu kako bi vam koža ostala meka.

Limunov sok

Shutterstock

 

Ako imate osetljivu kožu koja je sklona burnim reakcijama, koristite masku pažljivo ili se posavetujte s dermatologom o korišćenju kućnih preparata.

BONUS VIDEO:

 

@najzena.rs Fitnes instruktorka Mirjana Jemović Mačužić čitaocima portala Naj Žena preporučuje vežbe koje će im pomoći da se u startu dana osećaju opušteno i urade nešto dobro za svoje zdravlje.🧘🏻‍♀️ Fizička aktivnost je bitna i za fizičko i za mentalno zdravlje svake osobe, pa vam preporučujemo da vežbate sa nama i učinite dobru stvar, pre svega za sebe. A, kada smo dobri sebi, onda smo drugima, okolini, još bolji. 🤸🏻‍♀️ #zena #najzena #fitness #gym #gymtok #trening #fyp #fypシ #foryoupage #fypシ゚viral #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading