Anđelina pokazala novu tetovažu: Boginja lepote iznenadila publiku na premijeri ovim detaljem, evo gde se nalazi

Vesti 17.04.2024 17:03 0

Čini se da tetovaža ima sentimentalni značaj za ekipu emisije jer i su je i ostali producenti istetovirali

Anđelina

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Anđelina Džoli se pojavila sa novom tetovažom na ruci. Glumica, producentkinja i rediteljka je prisustvovala premijeri brodvejske predstave „Outsiders“, gde je otkrila tetovažu koja je inspirisana tom pričom.

Glumica je jedan od producenta predstave, koja predstavlja adaptaciju voljene knjige koju je napisala S.E. Hinton. „Ovaj uzbudljivi novi brodvejski mjuzikl kreće se kroz složenost samootkrivanja dok Grizeri sanjaju o tome šta žele da postanu u svetu koji ih možda nikada neće prihvatiti. Sa dinamičnom originalnom partiturom, ,,The Outsiders" je priča o prijateljstvu, porodici, pripadnosti... i spoznaji da još uvek ima „mnogo dobrog na svetu“, stoji u opisu predstave.

Džolijeva tetovaža je bila primetna na njenoj ruci i glasi „Stay Gold“, linija koja se pominje u originalnoj knjizi i filmu, koji je adaptirao Frensis Ford Kopola. U predstavi se nalazi i pesma sa istim imenom.

 

 

Džoli se osećala očigledno inspirisana zlatom, noseći zadivljujuć autfit sačinjen od haljine i odgovarajućeg ogrtača u zlatno braon bojama.

Čini se da tetovaža ima sentimentalni značaj za ekipu emisije jer i su je i ostali producenti istetovirali, koju je uradio Mark Mahoni, umetnik koji je Anđelinin prijatelj.

Džoli i njena ćerka Vivijen su bile uključene u produkciju

U intervjuu za People, Džoli je otkrila da joj je njena ćerka Vivijen pomogla u pripremi predstave. „Ona bi me ispravila“, rekla je Džoli. „Ona bi rekla: 'Zar niste pročitali dopis? Moramo ovo da uradimo. Moramo da prođemo kroz ovo.' "

,,Ona to shvata veoma, veoma ozbiljno."   

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading