Kao jaje jajetu: Ketrin Zita Džons podelila prelep trenutak sa ćerkom, ovaj detalj su svi primetili

Vesti 12.04.2024 22:03 0

Keris je najmlađe dijete Majkla Daglasa i Ketrin Zite Džouns...

Ketrin Zita Džons

Shutterstock

Ketrin Zita Džons i njena ćerka Keris izgledale su prelepo na porodičnom venčanju. Džons je podelila video snimke sebe i Keris, koje su tokom godina razvile šokantnu sličnost, dok su se smeškale na putu do venčanja Džoela Daglasa i njegove neveste Maše. Majkl Daglas, Džoelov stariji brat, vodio je venčanje.

Na snimku se vide Keris i Zita Džons okupane sunčevom svetlošću, pri čemu Keris nosi svetlo narandžastu haljinu, a Ketrin roze. Ona snima sunčani dan i trenutak kada je Maša viđena kako ide prema svom mladoženji, okružena svojim deverušama. „Čestitam mom deveru, Džoelu, i mojoj prelepoj novoj snaji Maši“, napisala je Zita Džons u naslovu. „Moj muž Majkl je vodio ceremoniju... Da, Majkl može legalno da se oženi sa tobom,“ nastavila je, dodajući emotikon koji se smeje. „To je bilo najbolje porodično venčanje u Palm Springsu. Moje divne nove nećakinje!!! Porodica je sve, ljubav je najviša.”

 

Ovo je Džoelov peti brak. U prošlosti je bio oženjen u četiri navrata, za Suzan Jorgensen, Džudit Corso, Patriciju Reid Daglas i Džo En Savit. Udovac je od 2013. godine. 

Sličnost Ketrin i Keris

Keris je najmlađe dete Majkla Daglasa i Ketrin Zite Džouns. Ona ima 20 godina i nedavno je počela da prisustvuje raznim događajima zajedno sa roditeljima, poput prošlogodišnjeg Kanskog festivala, gde je pratila svog tatu dok je dobio počasnu Zlatnu palmu. Za tu priliku nosila je zadivljujuću belu haljinu sa izvezenim detaljima i nosila je elegantno podignutu kosu, navodi Hola! .

Daglas i Zita Džons takođe imaju zajedničkog sina po imenu Dilan. On ima 23 godine. Pre nego što se oženio Zitu Džons, Daglas je dočekao svoje prvo dete, Kamerona (45), sa svojom prvom suprugom Diandrom Luker.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading