,,Vels i svet su sa Vama": Ketrin Zita Džons uputila dirljivu poruku princezi Kejt, a odgovorile su i 2 slavne glumice

Vesti 24.03.2024 17:07 0

Dobitnica Oskara, koja je ranije za The Telegraph sebe opisala velikim fanom kraljevske porodice, takođe je prokomentarisala princezinu video poruku na Instagramu...

Ketrin

Shutterstock/Printscreen/princeandprincessofwales

Ketrin Zita Džons šalje podršku princezi od Velsa. Velška glumica napisala je divne reči za princezu nakon što je ona 22. marta objavila da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji.

„Vels i svet su sa vama- Vaše Visočanstvo princezo od Velsa. Volim Vas zauvek“, napisala je zvezda filma ,,Čikago" pored fotografije na kojoj princeza izgleda blistavo u crvenom. Slika Njenog Kraljevskog Visočanstva slikana je 2021. tokom njene božićne službe.

 

 

Dobitnica Oskara, koja je ranije za The Telegraph sebe opisala velikim fanom kraljevske porodice, takođe je prokomentarisala princezinu video poruku na Instagramu, napisavši: „Vaša snaga i milost je nepokolebljiva, u mojim ste mislima.”

Ketrin nije bila jedina glumica koja je reagovala na princezinu objavu. Olivija Man je prokomentarisala video: „Hvala vam što ste pokazali kako je boriti se sa milošću i odlučnošću za sebe i svoju porodicu. Želim Vam sve najbolje.” U međuvremenu, Gvinet Paltrou je napisala: „Stub milosti i snage. Šaljem ljubav.", prenosi Hola!

Gvinet Paltrou

Profimedia

 

Podsećamo, princeza od Velsa (42) je u petak podelila svoje novo zdravstveno stanje u ličnoj video poruci, otkrivajući da su postoperativni testovi nakon januarske abdominalne operacije ,,otkrili rak". Tip raka nije poznat.

„U januaru sam bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena u Londonu i tada se mislilo da moje stanje nije kancerogeno“, rekla je princeza Kejt u snimku. „Operacija je bila uspešna. Međutim, testovi nakon operacije su otkrili da je rak bio prisutan. Moj medicinski tim je stoga savetovao da treba da se podvrgnem preventivnoj hemoterapiji, a sada sam u ranoj fazi tog lečenja.“

Kejt je tu vest nazvala „velikim šokom“ i rekla da su ona i princ Vilijam (41) „činili sve što je u njihovoj moći da ovo procesuiraju vest zbog njihove mlade porodice. Kao što možete zamisliti, za ovo je trebalo vremena. Trebalo mi je vremena da se oporavim od velike operacije da bih započela lečenje."  

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading