Povratak u ,,King Kylie" eru: Milijarderka rekreirala šminku iz 2017. koju smo svi obožavali, bukvalno je pokidala!

Vesti 16.03.2024 21:40 0

Dženerova počinje sa obrvama, čineći ih „što smelijim i što tamnijim“...

Kajli

Printscreen/TikTok/kyliejenner

Prošlo je dosta vremena otkako smo videli Kajli Džener kako nosi jaku šminku, ali njena King Kajli era i dalje vlada.

Zvezda ,,Kardašijansa" (26), nedavno je objavila TikTok tutorijal za šminkanje u kome je  rekreirala svoju prepoznatljivu smelu šminku iz 2017.

Klip traje manje od dva minuta, ali ima skoro 40 miliona pregleda otkako je objavljen ranije ove nedelje. Evo kako je sve izgledalo.

 

 

Dženerova počinje sa obrvama, čineći ih „što smelijim i što tamnijim“ sa arhiviranim Kylie Cosmetics kompletom za obrve koji sadrži olovku, gel za obrve, pomadu u boji i četkicu sa dva kraja.

Da bi napravila oblik obrva oštar kao žilet, Dženerova precizno ocrtava svoje lukove pomadom na suženoj četkici, a zatim dodaje korektor na dno za definisan izgled. „Mislim da sam pokidala“, rekla je ona.

Zatim nanosi smeđu senku toplih tonova na kapke, ali čisti ivice da bi dobila nabor.

Dženerova stručno konturiše, osvetljava i „peče“ svoje lice strateškim nanošenjem korektora, bronzera i rastresitog prozirnog pudera na jagodicama, čelu i nosu.

Kajli

Printscreen/TikTok/kyliejenner

 

Ona spaja ceo izgled uz pomoć ružičastog rumenila, veštačkih trepavica sa dodirom maskare na donjim trepavicama i punašne ljubičaste usne postignute tečnim ružem i olovkom, navodi People.

„Ovo je bilo kao terapeutsko iskustvo za mene i vratilo me je u tako neverovatno vreme u mom životu“, rekla je ona.

Ranije ovog meseca, Kajli Džener se obratila kritičarima koji imaju mišljenje o njenom novom, konzervativnijem izgledu. U intervjuu za The New York Times, 26-godišnja osnivačica Kylie Cosmetics-a zamoljena je da odgovori kritičarima koji kažu da je njen najnoviji stil pod uticajem njenog sadašnjeg dečka Timotija Šalamea, sa kojim je u vezi od 2023.

„Ne znam kako se osećam u vezi sa tim“, rekla je Dženerova. ,,Samo ne želim da pričam o ličnim stvarima."

Kajli

Printscreen/Instagram/kyliejenner

 

Rekla je da nije svesna te teorije, jer pokušava da se fokusira isključivo na komentare na društvenim mrežama o svom poslovanju i proizvodima, a ne na izgled ili lični život. NYT je pomenuo maksi haljinu sa puf rukavima koju je Dženerova nosila prošlog leta.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading