Teksas je u trendu: Hajdi Klum voli da ga nosi na ovaj način, izgleda kao prava boginja stila

Vesti 05.04.2024 18:20 0

Jakne su definitivno neophodne za prolećnu sezonu, ali kada vreme počne da se zagreva, možda će vam trebati nešto još lakše

Hajdi

JOCE / INSTAR Images / Profimedia

Prolećni prsluk Hajdi Klum zaslužuje medalju!

Sudija ,,America's Got Talent" (50), u četvrtak je nosila neobičnu odeću dok je krenula na snimanje televizijske emisije  u četvrtak, 28. marta. Njene izrezane pantalone i bela košulja bile su jednostavne, ali njen teksas prsluk je zaista ostavio pečat.

Imao je kratke rukave sa kapom koji su pokrivali njena ramena, tako da je delovao prilično praktično, a izgledao je udobno kao jakna od farmerki zahvaljujući svom širokom stilu.

Jakne su definitivno neophodne za prolećnu sezonu, ali kada vreme počne da se zagreva, možda će vam trebati nešto još lakše. Tada je teksas prsluk dobra investicija: vaše ruke osećaju povetarac, ali još uvek imate malo više pokrivenosti duž grudi i kukova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

I možete ga učiniti svojim na beskonačne načine: Odlučite se za dupli teksas sa šortsom kao što je nosila Mindi Kaling, izaberite  ,,Cowboy Carter" fazon sa zapadnjačkim čizmama ili koristite stil Megan Markl i zaokružite odgovarajući set, savetuje People.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading