Laminacija obrva kod kuće: Treba vam samo ovaj proizvod i uštedećete nekoliko hiljada dinara

Olja Jelić Vesti 30.03.2024 09:42 0

Nastavlja se trend "laminated brows"

Obrve

Printscreen/Instagram

Laminacija obrva u kozmetičkom salonu smatra se nekom vrstom trajnog oblikovanja obrva, jer efekt koji pruža traje oko mesec dana. Obrve tada izgledaju podignutije, ravnih su dlačica, a često na društvenim mrežama možemo čuti da pomalo deluju kao prividan "lifting". Razlog tome leži upravo u činjenici da su obrve začešljane prema gore, pa zbog toga "otvaraju" pogled. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

 

 

Ako ne preferirate odlazak u salon ili obrve ne želite trajno oblikovati, korisno je znati da postoje mejkap proizvodi koji mogu dati gotovo isti efekt kao što je to slučaj s kozmetičkim tretmanom. Najbolje od svega je što šminka nije trajna, pa ju možete otkloniti kada god to poželite, ili jednostavno prestati sa korišćenjem ako vam taj način uređivanja obrva dosadi. Takav mejkap za obrve dolazi u formi tekućeg ili krutog gela, a često uz njega dolazi i četkica za nanošenje. Njen oblik podseća na onu kojom se nanosi maskara. Gelovi mogu biti i u boji, ali su većinom prozirni, a ako želite da popunite praznine u obrvama, možete to nakon što se gel u potpunosti osuši. 

 

 

Koristan trik za bolje "začešljavanje" obrva je da nakon nanošenja gela pričekate da se polovično osuši, a zatim suvom četkicom dodatno oblikujete dlačice po želji. Neki preferiraju da su one izgledaju potpuno ravno i podignuto prema gore, a neki da su pomalo spuštene u stranu. 

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

 

Komentari (0)
Loading