Ima i ona dušu: Tejlor Svift u ležernom autfitu odmara sa zgodnim dečkom, ovakvo izdanje nismo gledali

Vesti 29.03.2024 10:53 0

Sviftova je nosila naočare za sunce, a uz to nije zaboravila ni na njen neizostavni crveni karmin...

Tejlor Svift

VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Bez obzira gde je Tejlor Svift na svetu, verujte da ona nosi crvenu usnu.

Dobitnica Gremija (34) i njen dečko Travis Kelce su prošle sedmice letovali su na Bahamima, a izvor je rekao magazinu People  da je putovanje bilo „preko potreban odmor za oboje.

Dok su bili na ostrvu, par je fotografisan na doku, a kada smo prošli pored slatke ruke Sviftove i Kelsija, nismo mogli da prestanemo da pričamo o trendi, dnevnom izgledu pevačice. Hajde da ga analiziramo.

Sviftova se odlučila za opuštenu varijantu. Nosila je bež kačket preko pletenog repa, ružičastu majicu sa cvetnim printom i kratkim belim šortsom, koji su trenutno u modi.

Što se tiče cipela, Sviftova je obula par kariranih sandala brenda Marea Cruzado Wave sa smaragdno zelenom bojom na sredini. Slični modeli su dostupni na veb stranici brenda, uključujući crno-belu opciju, kao i potpuno crne i potpuno zelene boje.

Sviftova je nosila naočare za sunce, a uz to nije zaboravila ni na njen neizostavni crveni karmin.

Kelsi (34), koji je poznati ,,hypebeast", nosio je crne naočare za sunce, belu majicu i plavi šorts, ali je svoj izgled doterao parom tamno smeđih mokasina.

Insajder takođe kaže da su pop zvezda i sportista iz Kanzas Sitija „veoma uživali“ u bekstvu, koje je trajalo nekoliko dana, i da su „tako srećni zajedno“.

Sviftova, koja je upravo završila azijski deo svoje turneje ,,Eras", i Kelsi, koji je proslavio svoju treću pobedu u Superboulu sa Čifsima 11. februara u Las Vegasu, poslednji put su bili u restoranu Nobu u Malibuu. Bili su raspoloženi kada su primećeni na sastanku tokom vikenda. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading