Leglo prljavštine i bakterija: Evo koliko često i na koji način trebaju da se peru četke za kosu

Olja Jelić Vesti 28.03.2024 11:44 0

Neki korisnici su bili šokirani činjenicom da drugi TikTok korisnici nisu znali kako se četke pravilno peru

Pranje četki za kosu

Printscreen/TikTok

TikTok je genijalna riznica bjuti trikova, a trenutno je "viralan" jedan koji bi mogao biti posebno kreativan. Korisnica je postala je pravi hit na društvenim mrežama nakon što je objavila video čišćenja četke. U videu je pokazala koliko prljavštine sadrži jedna četka za kosu, a rezultat je izazvao brojne reakcije. U videu kaže:

- Možda glavni razlog masne kose nije u samoj kosi, nego u četki koju koristite. Sad ću to i testirati. Stavila sam sve četke u lavabo i ostaviću ih tako neko vreme. U lavabo sam pustila toplu vodu i šampon.

Nakon nekog vremena, pokazala je rezultat - voda je bila mutna i siva.

 

@everything_tidy 6 months ago I did this hack. I think it’s time to do it again 😱🤢🫣#everything_tidy #hack #hairbrushhacks ♬ original sound - Everything_Tidy

 

 

- Četke sam u vodi ostavila na sat vremena, a zatim sam se vratila da proverim stanje... Odvratno je! Dame, ne zaboravite da operete četke koje koristite za stilizovanje kose - rekla je korisnica u videu. 

Neki su korisnici bili šokirani činjenicom da drugi TikTok korisnici nisu znali kako se četke pravilno peru. Uporedili su ih s četkicama koje se koriste za šminkanje i rekli kako se one za stilizovanje kose moraju čistiti jednako kao i pribor za šminkanje, piše Glamour. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading