Prepoznajete li devojku sa slike? Mali nagoveštaj - rođena je Nemica, jedna od najlepših žena sveta i ima najluđe kostime za Noć veštica!

Vesti 25.10.2023 14:32 0

Sigurno nećete pogodti...

Hajdi Klum

Printscreen/Instagram/heidiklum

Hajdi Klum živi potpuno drugačijim životom od većine nas: sa mnogo novca, poznatim (i mnogo mlađim) čovekom, manekenstvom i ugovorima na televiziji. Ali u nekim stvarima smo svi jednaki. Na primer, volimo da se izgubimo u emotivnim sećanjima kopajući po starim kutijama sa fotografijama.

Hajdi Klum

Shutterstock

 

 

Evo kako je manekenka izgledala na početku karijere

Na nedavno objavljenim fotografijama na Instagramu, Hajdi je podelila staru polaroidnu fotografiju iz tinejdžerskih godina koju je njena majka otkrila dok je prolazila kroz kutiju uspomena, a koja je prikazuje neposredno pre njenog početka. manekenska karijera, sa 16 godina, piše Miss7.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Ali to nije bila jedina fotografija u prašnjavoj kutiji, jer je nedugo zatim manekenka postavila čitav niz fotografija sa jednog od svojih prvih manekenskih takmičenja 1992. godine - kada je imala samo 19 godina.

A uz sjajne fotografije, nimalo nas ne čudi što je, kako je objavila 'Britanika', odmah pobedila na konkursu. Za nagradu je dobila manekenski ugovor vredan 300.000 dolara i nekoliko fotografija za uspomenu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Kako divno putovanje niz sećanja. A što se mode tiče, kupaći kostimi iz 90-ih u kojima je pozirala Hajdi Klum i danas su totalno u trendu.

 

 

Inače, već željno iščekujemo fotografije sa predstojeće manekenkine proslave Noći veštica. Nakon što je iznenadila sve u epskom kostimu crva na svojoj kultnoj zabavi prošle godine, Hajdi Klum neće biti lako da nadmaši samu sebe. Ali smo sigurni: ako neko to može, to će biti ona! 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading