Siromaštvo je nova estetika: Čuveni modni brend napravio narukvicu od predmeta kog svi imamo u kući i razbesneo ceo svet!

Vesti 07.03.2024 11:08 0

Internet korisnici bili su zgroženi činjenicom da bi velika modna kuća pretvorila običan kućni predmet u nešto što bi trebalo da bude ironičan modni detalj

moda

Zeppelin / Avalon / Profimedia

Balensijagina najnovija kolekcija uključuje narukvicu od selotejp trake, koja je podelila gledaoce od svog debija.

U nedavnom TikTok video snimku sa Nedelje mode u Parizu popularni nalog @highsnobiety pitao je gledaoce da li bi kupili Balensijaginu novu narukvicu, inspirisanu selotejp trakom iz kolekcije modne kuće za jesen/zimu 2024.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balenciaga (@balenciaga)

 

Kolekcija se poigrala slučajnom, razbarušenom temom. Za majice su korišćene kese, a oko nekih autfita umotana je prozirna traka. Konačni izgled je bio dizajn napravljen od gomile donjeg veša, donoseći potpuno novo značenje odeći. Balensijaga je nastavila da održava svoj bezobrazan smisao za humor, ali neki kritičari su rekli da nisu shvatili šalu.  

Dotična narukvica izgleda kao obična rolna prozirne trake, međutim, brendirana je logom brenda Balensijaga i „lepilom“.

 

 

Internet korisnici bili su zgroženi činjenicom da bi velika modna kuća pretvorila običan kućni predmet u nešto što bi trebalo da bude ironičan modni detalj. Mnogima se činilo da brend nastavlja da pokušava da od siromaštva napravi estetiku, a jedna osoba je napisala: „Bogati ljudi toliko čeznu da se osećaju siromašno“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balenciaga (@balenciaga)

 

„Balensijaga je svake godine samo izbacivala fioku za smeće“, dodala je druga osoba, dok se neko drugi našalio: „Upravo sam kupio jednu... ali je od malog nezavisnog brenda koji se zove Scotch“.

 

 

Jedna osoba je priznala da je mislila da je narukvica šala sve dok nije „videla da piše Balensijaga“, dok je druga osoba rekla: „Kunem se da je ceo ovaj brend samo velika unutrašnja šala“, prenosi Independent.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading