Pantalone sa ovim printom morate da imate ovog proleća: Jako su udobne, svima dobro stoje, a uz sve to i izudužuju noge

Jelena Vukelić Vesti 22.02.2024 14:11 1

Ove pantalone su must have ovog proleća, em su super prijatne, em viuzelno izdužuju noge

Pantalone sa ovim printom morate da imate ovog proleća: Jako su udobne, svima dobro stoje, a uz sve to i izudužuju noge

Shutterstock

Iako leto još uvek nije kalendarski stiglo, kada je moda u pitanju, odavno jeste. Do sada samo pisali o letnjim trendovima, ali bez ovoga koji je trenutno najakutelniji žene koje prate modu neće moći da zamisle savršen letnji stajling. U pitanju su lagane, lanene pantalone sa printom. 

Koliko god volite farmerke, ovaj robusni materijal je obično previše topao za letnje dane. S druge strane, postoje pantalone širokog kroja koje su mnogo lakše i udobnije za nošenje, a jednako jednostavne za stilizovanje. Sa ravnim ili širokim nogavicama, i jednostavnim bojama - izbor je zaista veliki. Ipak, ako želite da ovog leta budete potpuno u trendu i da podignete letvicu svakodnevne elegancije na viši nivo, onda birajte prugaste lanene pantalone.

One su već popularne na društvenim mrežama, a nose ih i poznate manekenke i glumice. Jedna od njih je i češka manekenka Eva Hercigova koja se na Festivalu u Kanu, pojavila baš u njima.

 

 

Eva je izabrala kraću verziju ovih pantalona krem boje sa tankim crnim prugama. Odgovarajuću košulju bluze iste boje i dezena kombinovala je sa crnim topom. Letnji i istovremeno šik izgled zaokružili su salonke krem boje i dva delikatna lančića sa većim zlatnim privescima i tirkiznom narukvicom. Zaista odeća koju bismo želeli da kopiramo odmah.

Pantalone koje su duže, osim što su jako prijatne, zbog prugica vizuelno i izdužuju noge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molly Arsov (@molly.arsov)

 

 

 

Komentari (1)
Loading
zora
13.06.2023 16:33

Ako ih imamo svi bicemo UNIFORMISANE.