Zaspala usred bjuti tretmana: Kada se probudila zaplakala je od muke, njeno lice bilo je unakaženo

Olja Jelić Vesti 21.02.2024 16:02 0

Tiktokerka pokazala je šta joj se dogodilo nakon što je pokušala da ofarba obrve kod kuće pa zaspala usred svog bjuti tretmana

Tiktokerka zaspala sa ofarbanim obrvama

Printscreen/TikTok

Tiktokerka Muirean pokazala je šta joj se dogodilo nakon što je pokušala da ofarba obrve kod kuće pa zaspala usred svog bjuti tretmana, a prizor je postao viralni hit.

Australijanka Muirean, koja sada živi u Velikoj Britaniji, objasnila je kako je nanela polutrajnu boju za obrve, a umesto da boju drži na obrvama samo nekoliko minuta, ona je zaspala sa njom na obrvama i dremala čak sat i po. 

 

@muir34nn If u see me walking round like this, no u didnt. #sendhelp #browtint #fyp #fml #fail ♬ original sound - Muireann⚽️

 

Inače, prosečno vreme držanja boje na obrvama razlikuje se zavisno od proizvođača, ali uglavnom traje između dve i devet minuta, što znači da je njenih sat i po bilo znatno više od uobičajenog preporučenog vremena.  

Nakon što je bezuspešno pokušala da ukloni boju, zaprepastila se pa je počela da trlja obrve peškirom, no ništa joj nije pomoglo. Snimak je postao hit, prikupivši čak 36.5 miliona pregleda i dva miliona lajkova. 

"Imam toliko pitanja" 

"Hitno ti trebaju šiške", našalila se jedna pratiteljka, a druga upitala: "Kako si uspela da zaspiš sa tim?" 

 

@muir34nn Replying to @Nicole Rose 🌹 Im feeling the burn … maybe its working 💀 #browtint #fail #fyp #fml #browtintupdate ♬ original sound - girls

 

 

"Ovo je nešto najsmešnije što sam video", "Novi strah otključan", "Imam toliko pitanja" i "Javi nam što je bilo dalje, sestro", samo su neki od komentara, a nakon što joj je neko preporučio da stavi pastu za zube na obrve, objavila je novi video i tako ponovno nasmejala sve. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading