Više od 5 miliona pregleda: Viralni trik olakšava nanošenje olovke za usne, devojke su oduševljene!

Vesti 10.02.2024 20:51 0

Ukoliko ste korisnici tradicionalnih olovki za usta koji zahtevaju redovno zarezivanje, upoznati ste sa frustracijama koje nastaju kao rezultat premekane olovke...

usne

Shutterstock

Do sada smo već navikli na nekonvencionalne ,,beauty" trikove koji, za razliku od toga kako isprva deluju, zapravo čine značajnu razliku u našim beauty rutinama. Stoga, kada smo ovoga puta naleteli na TikTok video koji savetuje stavljanje olovke za usta u frižider, nismo mogli da odolimo i ne saznamo zašto.

Video je (po samoj prirodi aplikacije o kojoj je reč) vrlo brzo postao viralan, i za samo šest dana prikupio više od 5.5 miliona pregleda. Za one kojima olovka za usta predstavlja neizostavan deo make-up rutine, ovaj trik učiniće vašu svakodnevnicu utoliko lakšom, a mi donosimo o čemu je reč sa ovom nesvakidašnjom praksom.

Olovke za usta u frižideru, zašto?

Ukoliko ste korisnici tradicionalnih olovki za usta koji zahtevaju redovno zarezivanje, upoznati ste sa frustracijama koje nastaju kao rezultat premekane olovke koja potpuno pokvari svoj oblik u zarezaču. Umesto da postane oštrija i da dobijemo onaj željeni tanki vrh koji će nam precizno iscrtati usne, olovka se potpuno zamaže u unutrašnjosti zarezača. Upravo ovde, nastupa naš današnji trik.

 

 

Dakle, ukoliko se vaše olovke za usta ponašaju ovako svaki put kada pokušate da ih zarežete, rešenje jednostavno leži u tome da ih kratak period ostavite u frižideru kako bi se proizvod stegao. Nakon ovoga, vaša olovka za usta će se savršeno zarezati i biti spremna za precizno iscrtavanje. 

Mali savet

Ovaj trik naročito je koristan leti kada usled velikih temperatura, izlaganja suncu ili čuvanja u ugrejanoj torbi, naši proizvodi za usta promene teksturu. Stoga, umesto da se otarasite otopljenog karmina, balzama za usne ili olovke za usne, probajte prvo da ih ostavite u frižideru na sat vremena, prenosi Journal.rs.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading