"Sirup" plava kosa biće hit ovog proleća: Poznati holivudski frizer otkrio tajnu kako da postignete ovu zanosnu nijansu

Olja Jelić Vesti 14.02.2024 13:07 0

Vrhunski frizer Tom Smit nazvao je boju ‘sirup plava’, a reč je o svilenkastoj, mekanoj plavoj nijansi koja je idealna za nadolazeće tople dane.

Plavuša

Printscreen/Instagram

Jedna nijansa je popularna među slavnim osobama i mnogim trendseterkama od početka godine. Vrhunski frizer Tom Smit nazvao je boju ‘sirup plava’, a reč je o svilenkastoj, mekanoj plavoj nijansi koja je idealna za nadolazeće tople dane.

 

 

U susret proleću, nudi svežu nijansu kose koja se čini kao savršena promena u odnosu na zimu, ali daje nežniju alternativu platinastim nijansama. Takođe donosi blistavu toplinu koja izgleda prekrasno na tamnom do svetlom tenu.

 

 

 

Intenzivno zlatna i slatka, sirupasto plava nijansa najpogodnija je nijansa za one koji više vole svetliju kosu. S tonovima zlata, karamele i vanile ovo je savršena nijansa za proleće, a bonus tih svetlih tonova je što uvek izgledaju svetlije, zdravije i sjajnije i stoga je ovaj smer tonova fantastičan izbor za one čija kosa možda oseća nedostatak sjaja.

Ako već imate plavu kosu, mala promena može vam dati ovaj izgled. Dodavanje tonika vašem uobičajenom boji je sve što je potrebno za postizanje ove nijanse. Neka vaš frizer bude što je moguće topliji, a da ne pređe na područje 'strawberry blonde’ nijanse i neka bude što je moguće svetlija sa minimalnim tamnijim senkama.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading